Σταθμός Αιμοδοσίας “Μαμάτσειου” Νοσοκομείου Κοζάνης: Με αφορμή την Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη τα παιδιά των υπαλλήλων της Αιμοδοσίας Κοζάνης ετοίμασαν βίντεο

12 Ιουνίου 2023
21:57
Η προσφορά αίματος είναι μία πράξη αλληλεγγύης. Γίνε συμμέτοχος σε αυτή την προσπάθεια και σώσε ζωές. Στις 14 Ιουνίου γενέθλια μέρα του ιατρού Καρλ Λαντστάινερ που ανακάλυψε τις ομάδες αίματος τιμάται ο ανώνυμος εθελοντής αιμοδότης και ο αλτρουισμός που επιδεικνύει προς τον πάσχοντα συνάνθρωπό του, προσφέροντας χωρίς ανταμοιβή: 10 λεπτά από τον χρόνο του και 400 ml αίμα από τα 6 λίτρα που διαθέτει. Στόχος είναι:
Η εξάλειψη κάθε προκατάληψης, φόβου και άγνοιας σχετικά με την εθελοντική αιμοδοσία ΚΑΙ

Η αναγνώριση των «σιωπηλών» εθελοντών αιμοδοτών που αθόρυβα και ανιδιοτελώς προσφέρουν το αίμα τους σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη, χωρίς να τους γνωρίζουν,

3 σχόλια

  • Με συγκινήσατε! Σας ευχαριστούμε όλους στην αιμοδοσία για όλα όσα κάνετε για εμάς τους ασθενείς. Σας ευχαριστώ από καρδιάς. Πάντα με διάθεση συμμετέχετε σε δράσεις για την εθελοντική αιμοδοσία!
    Πολλά μπράβο επίσης στους συλλόγους, στους εθελοντές αιμοδότες αλλά και στα παιδιά που συμμετείχαν στο βίντεο προκειμένου να ευαισθητοποιήσουν τους πολίτες αλλά και στα παιδιά του Καλλιτεχνικού Σχολείου Κοζάνης που πριν λίγες ημέρες συμμετείχαν με μια υπέροχη παράσταση σε εκδήλωση του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών, Αιμοπεταλιοδοτών Σταγόνα Ελπίδας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.