kozan.gr: Χύτρα Ειδήσεων: Στην “Ενότητα”, το προσπαθούν πολύ, για πραγματικά, “νέους” υποψηφίους …αλλά, μέχρι στιγμής, δεν!

13 Ιουνίου 2023
09:08

 

Ο συνδυασμός της “Ενότητας” έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες μέρες την ανακοίνωση προσώπων τα οποία θα θέσουν υποψηφιότητα με το συγκεκριμένο αυτοδιοικητικό σχήμα στις εκλογές του Οκτώβρη. Βλέποντας τις μέχρι τώρα υποψηφιότητες, κάποιος που γνωρίζει και παρακολουθεί τα τοπικά δρώμενα, με ευκολία μπορεί να παρατηρήσει ότι στη συντριπτική τους πλειοψηφία είναι πρόσωπα που ήταν υποψήφια και την προηγούμενη φορά στις εκλογές  το 2019 αλλά και για πρόσωπα που ούτως ή άλλως βρίσκονται πολύ κοντά στην Δημοτική Αρχή και συμμετέχουν σε Νομικά Πρόσωπα όπως στις Σχολικές Επιτροπές (Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης). Mέχρι στιγμής, μόλις τρεις υποψηφιότητες, απ’ όλες αυτές που ανακοινώθηκαν, θεωρούνται, πραγματικά, νέες προσθήκες, ενώ κι οι δύο “μεταγραφές” από την παράταξη Σημανδράκου (περιμένουμε και τις επόμενες) δε μπορούν να θεωρηθούν “νέο αίμα” αφού ούτως ή άλλως είχαν από καιρό ενσωματωθεί στο συνδυασμό. Ηχηρές υποψηφιότητες ή υποψηφιότητες με εκλογική προσδοκία, που εμπνεύστηκαν από το έργο της Δημοτικής Αρχής και ζήτησαν να ενσωματωθούν στο συνδυασμό, δεν είδαμε ακόμη.  Την ίδια στιγμή, φίλοι και στελέχη της “Ενότητας¨ διατυμπανίζουν, δεξιά – αριστερά, πως δεν έχουν αντίπαλο και θα κερδίσουν με ευκολία την επόμενη εκλογική αναμέτρηση χρησιμοποιώντας ως επιχείρημα: “Ποιος θα μας κερδίσει;”.

Η Χύτρα

11 σχόλια

  • ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ.Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΧΕΙ ΧΑΜΗΛΩΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΙΠΕΙ Η ΕΚΛΠΛΗΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ….ΓΙΑΤΙ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΌΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ!!!

  • Όποιος έχει παιδί άνεργο όποιος είναι άνεργος Όποιος θέλει μία πολη να πάει μπροστά Όποιος θέλει ενα δημαρχο να αγωνίζεται για τους δημότες και για το καλό της πόλης και ξαναψηφίσει το μαλούτα Μπράβο του να μείνει μία ζωή να πεινάει και η κολλητοι του μαλούτα και οι υπόλοιποι που παίρνουν μισθό από την αντιδημαρχία να ξαναπαίρνουν ξανά μισθο και πολλα φωτοβολταϊκά. Ξέρουμε όλοι πως την πόλη την έχουν εγκαταλείψει η χειρότερη πόλη και Αυτοί θέλουν την ψήφο μας καλά να πάθουμε αν τους ξαναψηφίσουμε

  • Ενώ η φλυαρία των ανώνυμων καλά κρατεί, εγώ μαθαίνω ότι τις επόμενες ημέρες θα έχουμε και την ανακοίνωση της επιστροφής του “ασώτου”, η οποία θα συνοδεύεται με την υποψηφιότητα του.
    Λ.Μ. Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ

  • τα προσωπα που ειδαμε μεχρι τωρα να κατεβαίνουν με Μαλούταδεν ειναι τιποτα ιδιαίτερο ούτε δειχνουν ανανέωση. όλοι αυτοί που ανακοίνωσε είναι ολοι εξαρτημένοι λιγο πολύ από τον δήμαρχο. χρειαζονται πρόσωπα που δεν ειναι φθαρμένα και δεν δεν εχυν ανακατευτει με την τοπικη αυτοδιοίκηση ως τωρα αλλά εχουν αξία από μόνα τους. αλλά κανένας αξιόλογος δεν μπλέκεται με τα κυκλώματα του Μαλούτα που δίνουν γραμμή να ψηφιζονται οι ιδιοι και οι ιδιοι. Παντως μεχρι τωρα ανανέωση δεν βλέπουμε στο ψηφοδέλτιο Μαλούτα

  • Συνδυασμός κατεστημένο και συνταξιούχων που κρατάει στην κορυφή την Κοζάνη την χειρότερη πόλη της Ελλάδας

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.