Κοζάνη: Υπογράφηκε και ξεκινά το μεγάλο πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων του δήμου

13 Ιουνίου 2023
14:15

Με ασφαλτοστρώσεις σε όλη την πόλη της Κοζάνης ενισχύεται η προσπάθεια του δήμου για βελτίωση των υποδομών, με στόχο τη διευκόλυνση της καθημερινότητας των πολιτών.

Έπειτα από την υπογραφή της σύμβασης από το δήμαρχο Κοζάνης, Λάζαρο Μαλούτα και τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας «Δεληβάνης ΑΤΕΒΕ», τη Δευτέρα 12 Ιουνίου 2023, στο Δημαρχείο, δρομολογείται μία σειρά ασφαλτοστρώσεων σε 42 οδούς της πόλης της Κοζάνης (δείτε αναλυτικά τις οδούς στο διαδραστικό χάρτη https://arcg.is/0CP491 ).

Στην υπογραφή της σύμβασης παρέστη και η αρμόδια αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων και Μελετών, Νούλα Τουμπουλίδου, η οποία επισήμανε πως «Ξεκινάμε σήμερα ένα πολύ σημαντικό έργο, που αφορά σε εκτεταμένες ασφαλτοστρώσεις στην πόλη της Κοζάνης με στόχο τη βελτίωσης της ποιότητας ζωής των κατοίκων της. Σημειώνω, πως  το συγκεκριμένο έργο έχει ενταχθεί στο Τεχνικό Πρόγραμμα το Δεκέμβριο του 2022 και αποτελεί μέρος μιας συντονισμένης προσπάθειας. Τη σημερινή υπογραφή σύμβασης θα ακολουθήσει το αμέσως επόμενο διάστημα η αντίστοιχη εργολαβία, που αφορά αποκλειστικά στις Κοινότητες του δήμου, με προϋπολογισμό μελέτης 1.240.000 ευρώ».

Αναλυτικά, το έργο περιλαμβάνει όλες τις εργασίες που απαιτούνται για τη συντήρηση ασφαλτοστρώσεων του δημοτικού οδικού δικτύου εντός του αστικού ιστού (σχέδιο πόλης Κοζάνης) του Δήμου Κοζάνης, καθώς και διαγραμμίσεις, διαβάσεις πεζών,  κίτρινες απαγορευτικές διαγραμμίσεις κ.ά.

Η αρχική συμβατική δαπάνη ανέρχεται σε 387.067,67 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ), ενώ η μελέτη είχε προϋπολογισμό 800.000 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).

Το έργο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Φιλόδημος II.

24 σχόλια

  • Πώς γίνεται κάθε φορά η πόλη να ασφαλτοστρώνεται 3 μήνες πριν τις εκλογές δεν ξέρω!!! Λέω εγώ τώρα!!!

    • Δείξτε μας τι ασφαλτοστρώθηκε από τον Ιούνιο του 2019 έως σήμερα. Μόνο η Παύλου Μελά που χάλασε σε μια βδομάδα. Δείξτε μας τις 3D διαβάσεις…που πληρώθηκαν αλλά δεν υπάρχουν. Δείξτε μας πόσα χρήματα ξόδεψε ο δήμος για την οδική πρόσβαση σε έργα ΑΠΕ…. Δείξτε μας τον δρόμο μπροστά από το κοινοτικό κατάστημα των Κοίλων ο οποίος πρόσφατα ασφαλτοστρώθηκε….και πείτε μας από ποιόν;

  • Δηλαδή αν γίνονται εκλογές κάθε χρόνο, θα γίνονται και ασφαλτοστρώσεις και καλωπισμοί κάθε χρόνο; Αν είναι έτσι να τις κάνουμε πιο συχνά για να γίνεται δουλίτσα!

  • Την Παπανδρέου δεν βλέπω στο πρόγραμμα!!! Θεωρεί ο δήμος ότι δεν χρειάζεται επισκευή??? Το ρεύμα εισόδου ειναι σαν χωράφι οργωμένο. Έχουμε σακατεψει τα αυτοκίνητα μας!!

  • Κάθε χρόνο γίνονται ασφαλτοστρωσεις όπως και περσι με Παύλου μελά και άλλες οδός….άιντε κομπλεξικοί μόνο να πείτε κι ότι νάναι

  • ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ ΣΥΝΤΑΓΗ ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!!
    ΤΟΣΕΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΕΡΓΟ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΟ ΔΗΜΟ, ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΗ ΠΟΛΗ.

    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ!

    Η ΚΟΖΑΝΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΞΑΝΑ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΝΑ ΝΕΟ ΟΡΑΜΑ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ.

    ΜΑΣ ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ ΕΥΘΕΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΗ ΑΣΦΑΜΤΟ!

    ΔΕΝ ΤΣΙΜΠΑΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΤΟΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ.

  • Οι κεντρικες οδοί που είναι σαν τα μουτρα σας παραμενουν ως εχουν ως μνημεια ντροπής..ευτυχως για να ξέρουμε τι εστί Μπάρμπα Λάζος !

  • Την ΔΕΥΑΚ την ενημερώσατε; Γιατί μόλις τελειώσετε τις ασφαλτοστρώσεις θα θυμηθεί να επιδιορθώσει τους σπασμένους αγωγούς της ύδρευσης της αποχέτευσης και της Τ/Θ, στους ίδιους δρόμους που θα ασφαλτοστρώσετε. (βλέπε την Παύλου Μελά).

  • Ασφαλτοστρώνονται δρόμοι που δεν εχου το παραμικρό εκτός από κόσμο για να δείξουν ότι κάτι κάνουν και αφήνουν δρόμους που έχουν συνεχή κυκλοφορία και δεν θα πέσει άσφαλτο ούτε για δείγμα.

  • Με τοσο λιγο ποσο ουτε πετρελαικα δεν πεφτουν.Παλι τελευταια πολη θα μεινει.Στρωσε αν μπορεις κ.δημαρχε και το δρομο στα τρενα να επικοινωνησρι η πολη και να πεις στις ομιλιες σου οτι κατι καλο εκανες τα 4 χρονια στο δημο για τους δημοτες.

  • Νούλα δείτε και τα φρεάτια! Πχ στην οδό Ανδεά Παπανδρέου, στρίβοντας για το γήπεδοοι σχάρες είναι τόσο χαμηλά που αν έχει χαμηλομένο αυτοκίνητο βρίσκει.
    Έχει και άλλα τέτοια σημεία η πόλη.

  • Την Ιωνίας-Κρόκου που έχει βουλιάξει από τα φορτηγά τόσο καιρό την ξεχάσατε;Μη μας πάρετε τίποτα τηλέφωνα να κατέβουμε υποψήφιοι…από τα Πλατάνια να σας μαζέψει ψήφους τώρα ο όψιμα δικός σας” πρώην αριστεριστής επαναστάτης”(έχει ταβάνι 200-300…)…Άντε ρε Κυριακίδη ξύπνα…περιμένουμε!

  • Πολύ ζόρι τραβάτε κάποιοι με τα έργα που ετοίμασαν στο δήμο. Κουράγιο σας εύχομαι και λίγο ξυδάκι γιατί τα καλύτερα έρχονται και το κόμπλεξ κάποιων θα χτυπήσει κόκκινο.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.