Νέες προσθήκες στο συνδυασμό “Γέφυρα στο μέλλον” του Χρήστου Ελευθερίου

13 Ιουνίου 2023
21:26
H κοινότητα Πολυρράχου είναι διπλή μιας και περιέχει δύο χωριά αυτό του Πολυρράχου και του Προσηλίου. H “Γέφυρα στο μέλλον” υποδέχεται και καλωσορίζει στην παράταξή μας τον πρόεδρο της κοινότητας Πολυρράχου , κ. Βαγγέλη Τζιώνα που κατάγεται από το Προσήλιο καθώς και τον ενεργό πολίτη κ.Κώστα Μουσαφειρόπουλο που κατάγεται από το Πολύρραχο.
Οι φίλοι και συνεργάτες ο Βαγγέλης και ο Κώστας, δραστήριοι και δυναμικοί, ενώνουν τη φωνή τους με όσα πιστεύουμε, όσα πράττουμε, όσα προσδοκούμε. Γιατί στο Πολύρραχο και το Προσήλιο έγιναν την τελευταία τετραετία πολλά έργα, μικρά και μεγάλα. Η δημοτική αρχή αφουγκράστηκε τις ανάγκες του κόσμου και ανταποκρίθηκε ενεργά. Στο έργο αυτό τόσο ο Βαγγέλης όσο και ο Κώστας μας εμπιστεύτηκαν και συνέβαλαν με τις δικές τους δυνάμεις.
Έτσι τώρα ξεκινάμε νέες δράσεις, νέα πορεία, νέα δημιουργία με κοινούς στόχους, κοινά σχέδια, κοινούς αγώνες με τη “Γέφυρα στο μέλλον”.

3 σχόλια

  • Μάζεψε όλους τους εν ενεργεία προέδρους και νομίζει ότι θα ξαναβγεί δήμαρχος. Αν τελικά δεν κατέβει ο Κωνσταντοπουλος, η πλέον ευνοημένη είναι η Σπυριδου, που θα βγει δήμαρχος…

    • Γύρνα πλευρό φίλος…

      Στηρίζουμε Ελευθερίου,με τον οποίο είδε ο τόπος έργα μετά από χρόνια απραξίας και αδιαφορίας.

      Όλα τα άλλα είναι κομματικές σαχλαμάρες.

      • ΓΙΑ ΠΕς ΕΝΑ ΕΡΓΟ
        ΕΝΑ
        ΟΧΙ “ΒΑΨΑΜΕ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ”
        ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΕΡΓΑ:

        ΚΑΗΚΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ
        ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΓΕΦΥΡΑ
        ΓΕΛΙΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΑ 3Κ 3Α ΘΑ ΠΑΡΑΔΨΣΩ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΚΛΠ ΑΗΔΙΕΣ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.