Kοζάνη: Φωτοδίοδος – Ετήσια έκθεση φωτογραφίας, σε επιμέλεια Σάκη Δαζάνη, την Δευτέρα 19 Ιουνίου

14 Ιουνίου 2023
00:15
Κανένα σχόλιο

Την Δευτέρα 19 Ιουνίου οι μαθητές του Φωτογραφικού Εργαστηρίου του Δήμου Κοζάνης – Φωτοδίοδος στο Κοβεντάρειο παρουσιάζουν τη φωτογραφική τους δουλειά ως επιστέγασμα των σπουδών τους στο χώρο της καλλιτεχνικής φωτογραφίας από τον περασμένο Οκτώβριο.

Οι καλλιτεχνικές ανησυχίες και η πρώτη προσπάθεια έκφρασης του εαυτού τους μέσα από την εικόνα θα αποτυπωθεί στα κάδρα τα οποία θα εκτίθενται στην αίθουσα της Πανδώρας από την επόμενη Δευτέρα 19 Ιουνίου μέχρι και το Σάββατο 24 Ιουνίου από τις 6μμ ως τις 10μμ κάθε μέρα.

Η ομάδα απευθύνει ανοικτή πρόσκληση σε όλους να επισκεφθείτε την έκθεση για υποστήριξη, ανταλλαγή απόψεων αλλά και μύηση στο χώρο της καλλιτεχνικής φωτογραφίας σε μια εποχή που η εικόνα είναι το πιο δυνατό μέσο έκφρασης για τον σύγχρονο άνθρωπο.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.