Η  Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με την Εταιρεία Τουρισμού Δυτικής Μακεδονίας διοργάνωσε ενημερωτική ημερίδα την Τρίτη 13/06/2023 στο αμφιθέατρο «Κωνσταντίνος Καραμανλής» στη ΖΕΠ

14 Ιουνίου 2023
12:24

Η  Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με την Εταιρεία Τουρισμού Δυτικής Μακεδονίας διοργάνωσε ενημερωτική ημερίδα την Τρίτη 13/06/2023 στο αμφιθέατρο «Κωνσταντίνος Καραμανλής» στη ΖΕΠ με θέμα « Τουριστική  Προβολή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας».

Παρόντες στη ημερίδα ήταν, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάδειξης Πολιτιστικής Κληρονομιάς και Απασχόλησης, Γιώργος Βαβλιάρας, η Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Καστοριάς, Δέσποινα Κοζατσανη, ο Αντιπεριφερειάρχης Διοίκησης και Οικονομικού, Μενέλαος Μακρυγιάννης, ο Αντιπεριφερειάρχης  Δημόσιας Υγείας, Γιώργος Μαργαρίτης, η Προϊσταμένη Περιφερειακής Υπηρεσίας Τουρισμού Δυτικής  Μακεδονίας  Γέσθη Χατζηλιάδου, η Γενική Δ/ντρια της ΑΝΚΟ Έλενα  Τσέλιου Νάμινι, εκπρόσωποι των τουριστικών επιχειρήσεων, οι συλλογικοί  τους φορείς καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες.

             O κ.Δημήτριος Κούτουλας Σύμβουλος Τουριστικού Marketing της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, Επίκουρος Καθηγητής Πανεπιστημίου Πατρών παρουσίασε το marketing plan για την τουριστική προβολή της ΠΔΜ με στόχο την βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Κούτουλας ανέλυσε τις βασικές αρχές  του προγράμματος που αφορούσαν μεταξύ άλλων την δημιουργία αρχείου υλοποίησης των δράσεων στήριξης που περιλαμβάνει  την τουριστική φωτογράφιση, συστηματική κειμενογράφηση την δημιουργία  Ακαδημίας τουρισμού και φιλοξενίας  την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών (mentoring) στις τουριστικές επιχειρήσεις την δημιουργία ημερολογίου εκδηλώσεων και την συστηματική χρήση του διαδικτυακού εργαλείου ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει ότι η υλοποίηση των παραπάνω δράσεων  έχει ήδη δρομολογηθεί.

Αμέσως μετά την παρουσίαση του προγράμματος ακολούθησε  γόνιμος διάλογος με τους παρευρισκομένους.

 

3 σχόλια

  • KATA TA ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
    ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΑΘΗΝΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΕΣ
    ΚΑΙ Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΚΟ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ

    ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΤΕΒΑ ΑΤΠΟ ΤΟ ΑΛΟΓΟ

  • 4 χρόνια ξοδεύουν λεφτά και κάνουν σχέδια επί χαρτών για τον τουρισμό,με αποτέλεσμα ένα ανάποδο “Μ” (με αποτέλεσμα “Μ”ηδέν) και μετά τις εκλογές ξανά μανά φτου κι απ’ την αρχή! Μήπως μας περνάνε για “Μ”….

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.