Ο Σπύρος Γκαραβέλλας εκ νέου υποψήφιος με το συνδυασμό της “Ενότητας” του Λάζαρου Μαλούτα

14 Ιουνίου 2023
13:11

Ο Σπύρος Γκαραβέλλας στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτώβρη θα είναι υποψήφιος με το συνδυασμό μας.

Ο Σπύρος είναι απόφοιτος του Τμήματος Μαθηματικών της Σχολής Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο χώρο του τουρισμού ως υπεύθυνος ταξιδιωτικού γραφείου. Ενεργό μέλος του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κοζάνης, αντιπρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ορειβατών (Σ.Ε.Ο.) Κοζάνης, συμμετέχει εθελοντικά σε ομάδες και συλλόγους με αθλητικό προσανατολισμό.

Πιστεύουμε στη δύναμη της ομάδας, στην κοινή προσπάθεια, την ενότητα.

Οραματιζόμαστε την κλιματικά ουδέτερη και έξυπνη Κοζάνη του μέλλοντος, ένα Δήμο ανθεκτικό, πρότυπο για τη χώρα. Ένα Δήμο ανοιχτό σε όλους, με ευκαιρίες, ανάπτυξη και ευημερία.

Μαζί θα τα καταφέρουμε!

10 σχόλια

  • Καλα,ειμαστε με τα καλα μας;Ειναι δυνατον η χειροτερη πολη της Ελλαδας 48η στις 48 να ειναι προτυπο;Που ζουμε;Λιγη ντροπη δε βλαπτει.

  • Ηθελα να ξερω ποιος δινει εντολη και ανοιγει καθε Σσββατο πρωι ο δρομος μεσω ΟΣΕ για τα Πλατανια και μετα το μεσημερι κλεινει.Ποιος εχει κλειδια;

  • Το “εν νέου” που αναφέρεται στον τίτλο τι σημαίνει ;;;; Αφού το 2019 δεν ήταν υποψήφιος με τον Μαλουτα ;;;

        • XAXA. TI ΛΕΣ ΡΕ. ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΞΑΝΑΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΝΕΟΥ. ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟς ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑΒΑΛΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΚ ΝΕΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΘΕ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΣΒΗΝΕΤΙΑ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ. ΧΑΙΝΤΕ ΧΑΙΝΤΕ. ΕΚ ΝΕΟΥ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΑΡΚΙΒΩΣ ΤΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟ 2019 ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΙΟΝ ΒΑΖΕΙΣ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ

  • Μαζί θα τα καταφέρουν!
    Να βγάλουν την Κοζάνη από την κατάντια της εδώ και 35 χρόνια με τον ίδιο δήμαρχο που κατάφερε να την κάνει την χειρότερη πόλη της Ελλάδας

  • Όχι ρε Σπύρο νά είσαι με αυτούς που είναι μπροσταρηδες στην καταστροφή των βουνών που περπατάς και αγαπάς.Κριμα σου.Θα τα πούμε από κοντά.

  • Τώρα ξεκαθαρίστηκε. Το 2019 δεν ήταν υποψήφιος. Αυτό θέλουν να ξέρουν οι δημότες του Δήμου Κοζάνης !!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.