Το ευχαριστήριο μήνυμα, μέσω του kozan.gr, της οικογενείας του 46χρονου που τραυματίστηκε σοβαρά στο εργατικό ατύχημα που συνέβη την Πέμπτη 8/6/23 σε εργοστάσιο στην περιοχή της Νεάπολης Βοΐου

14 Ιουνίου 2023
16:22
Κανένα σχόλιο
Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε,  ως οικογένεια, να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους αυτούς τους αφανείς ΗΡΩΕΣ που με την άμεση και σωτήρια επέμβαση κατόρθωσαν να κρατήσουν στη ζωή τον άνθρωπο μας έπειτα από το σοβαρό εργατικό ατύχημα που του συνέβη την Πέμπτη 8/6/23 σε εργοστάσιο στην περιοχή της Νεάπολης Βοΐου, όπου δούλευε εδώ και αρκετά χρόνια με εργατικότητα, ζήλο και συνέπεια.  Ευχαριστούμε θερμά το Ιατρικό, νοσηλευτικό, βοηθητικό και λοιπό προσωπικό όλων των τμημάτων (ΤΕΠ, Ακτινολογικό, Χειρουργική, Αναισθησιολογικό και Αιμοδοσίας) του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης,  που με την άρτια επιστημονική κατάρτιση, το ήθος και την ανθρωπιά, αντιμετώπισαν άμεσα και αποτελεσματικά το βαρύτατο περιστατικό.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Ιατρό-Διευθυντή, στα πληρώματα και τους διασώστες του ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας που προσέφεραν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους και την μετέπειτα τάχιστη και ασφαλή διακομιδή του ασθενούς.

Τέλος θερμές ευχαριστίες στα πληρώματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κοζάνης και Νεάπολης καθώς και τους αστυνομικούς της ομάδας Δίας Κοζάνης για την πολύτιμη βοήθεια τους.
Ο Θεός να σας δίνει δύναμη να συνεχίσετε το υπεράνθρωπο έργο σας και να εκτελείτε το λειτούργημα σας με ανθρωπιά.

Με εκτίμηση
Η Οικογένεια του Αθανάσιου Αθανασιάδη

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.