kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Γαλάζιος “Τιτανικός”

15 Ιουνίου 2023
13:02

Με τα σημερινά δεδομένα και γνωρίζοντας, πάνω – κάτω, τις απόψεις & τη στρατηγική των πέντε προσώπων, που ανήκουν στο χώρο της ΝΔ κι έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για τη διεκδίκηση του δημαρχιακού θώκου του Δήμου Κοζάνης στις εκλογές του Οκτωβρίου, το αυτοδιοικητικό ναυάγιο, για το συγκεκριμένο κόμμα, γι’ ακόμη μια φορά, στο μεγαλύτερο δήμο της Δ. Μακεδονίας, είναι σχεδόν βέβαιο. Από μέρα σε μέρα ανακοινώνω, πάμε πολύ καλά και συνεχίζουμε τις διεργασίες, δεν έχω αποφασίσει ακόμη, θα το δούμε σύντομα, μόνο εγώ μπορώ να κερδίσω”, είναι μερικές από τις απαντήσεις που δίνουν οι ενδιαφερόμενοι ακόμη και αν τους ρωτήσει κάποιος σήμερα 15 Ιουνίου. Ποιο είναι το πρόβλημα; Ότι ακριβώς τις ίδιες απαντήσεις έδιναν και πριν από περίπου ένα χρόνο με τη βασική διαφορά πως, πλέον, τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει πολύΑυτό που συμβαίνει στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ότι ο καθένας περισσότερο ασχολείται με το αν και πότε θα κάνει κάποιος  πίσω πάρα με τα του “οίκου” του κι αν πραγματικά έχει ελπίδες να διεκδικήσει με αξιώσεις τη δημαρχία,  πιστεύοντας πως στο τέλος θα μείνει μόνος άρα αναγκαστικά και υποχρεωτικά θα προωθηθεί η δική του υποψηφιότητα.  Αν έχεις πραγματική δυναμική αδιαφορείς για το τι συμβαίνει γύρω σου και προχωράς. όμως κι οι πέντε περιπτώσεις που εξετάζουμε είναι προφανές πως δεν έχουν αυτό το βασικό χαρακτηριστικό (της απαιτούμενης δυναμικής). Υπάρχουν και κάποιοι, που είναι έξω από το χορό κι επικρίνουν -πονηρά κι όχι από πραγματικό ενδιαφέρον – αυτή την κατάσταση, προσδοκώντας πως στο τέλος  κάποιος θα προτείνει εκείνους ως  εναλλακτική λύση έναντι των υπολοίπων, ετοιμάζοντας τους ακόμη και το ψηφοδέλτιο. Εν κατακλείδι, τα πράγματα για τη ΝΔ, στο Δήμο Κοζάνης, σε ό,τι αφορά  τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου, είναι οριακά στο να χαρακτηριστούν από τραγελαφικά ως τραγικά. Αν αλλάξει κάτι στο και πέντε (γιατί το πάρα πέντε είναι τώρα) μένει να το δούμε.

Η Χύτρα

 

 

46 σχόλια

  • ο κύριος Δακής έπρεπε να το τολμήσει για δήμαρχο χωρίς να εμπλακεί στο ψηφοδέλτιο. Τόσο απλά. Τώρα είναι αργά, οι άνθρωποι αυτοί δεν μπορούν να καταρτίσουν ψηφοδέλτιο

  • Το πρόβλημα είναι πως κανείς από αυτούς τους 5 δεν πρόκειται να καταλάβει το δημαρχιακό θώκο της Κοζάνης γιατί πολύ απλά δεν “τραβάει”!!! Προλαβαίνετε να βρείτε κάποιον καινούργιο εκεί στη ΝΔ παιδιά τρέξτε το λίγο

  • Ένας θα είναι ο υποψήφιος παιδιά.
    να το βάλε τε καλά στο μυαλό σας δεν μπορεί ο Μαλουτας με 12 τοις εκατο χωρις έργο να παει στον δεύτερο γύρο…. Γεια σας.,

  • Μόνο ο Κάτανας μπορεί να πάρει τον Δήμο Κοζάνης αλλά θα πρέπει να αποσυρθεί από υποψήφιος περιφερειάρχης

  • Στον στίβο,στους αγώνες μεγάλων αποστάσεων , κάποιοι αθλητές έχουν τόν ρόλο τού λ α γ ο υ. Κάτι ανάλογο συμβαίνει και στον δήμο Κοζάνης. Σίγουρα μετά και τό αποτέλεσμα των δεύτερων εκλογών τέλος Ιουνίου, ή κατάσταση θά είναι τελείως διαφορετική όπως και οι ανάλογες εξελίξεις, και κάθε πονηρουλης θά πάρει ότι τού αναλογεί. Τά καλύτερα έπονται.

  • Πότε θα καταλάβετε ότι οι αυτοδιοικητικοί δεν πρέπει απόλυτα να συσχετίζονται με κομματα αλλα να ειναι ικανές προσωπικοτητες να τρέξουν ένα δήμο με συγχρονα εργαλεία management όπως σε όλη την Ευρώπη.

  • Ευστοχο σχολιο κοζαν! Το μονο που μενει να δουμε ειναι με ποιον θα χασει η παραταξη;Η μηπως οχι; Οι υγιεις δυναμεις υπαρχουν ,φτανει να κινηθουν εξυπνα…..μην βιαζεστε……Οσο για την ΔΕΕΠ υπνος βαθυς!!!!!!!!!!Το μονο προβλημα εντοπιζεται σε κατι περιστασιακους γλειφτακους του Μουτου(μην σε νοιαζει Λαζο εγω κανω κουμαντο) !!!!!Φτανει οι της Αθηνας να κρατησουν τον λογο τους στα ντοκουμεντα που τους παρουσιασαν στελεχη της παραταξης,οι δε υποψηφιοι βουλευτες και εσεις υπνο η αφηνετε τους αυλικους σας να αλωνιζουν υπερ του Μουτου;?;?;?;

  • Άλλος θα βγει δήμαρχος και θα το φυσατε και δεν θα κρυωνει ! Ειναι και θηρίο , θα τους παρει ολους σβαρνα!

  • Ισως ο καταλληλοτερος ολων να ειναι ο κ.Γκανατσιος γιατι εχει γνωσεις, εμπειρια ειναι αγαπητος στο λαο και ιδιαιτερα στη νεολαια.Ο μονος που μπορει να ψηφιστει ανεξαρτητα απο κομματα και πολιτικα πιστευω.Αν δεν κατεβει ο Γκανατσιος τοτε με γεια που τη βαψαμε ξανα με Λαζο για να συνεχισει η Κοζανη να παραμενει στην πρωτη θεση ως η χειροτερη πολη της Ελλαδας.

    • Ακούστε κύριοι της ΝΔ . Τραβήξτε τον Κάτανα από την περιφέρεια γιατί θα κάνει μεγάλη ζημιά στον Κασαπίδη και το ξέρετε. Βάλτε τον δήμαρχο, συσπειρώνει τους πάντες και παίρνουμε το δήμο από την πρώτη Κυριακή. Απλά τα πράγματα. Νέος, μάχιμος και πολύ αγαπητός στην κοινωνία.

  • Και οι 5 είναι οι χειρότεροι.. την ξέρετε την ταινία;
    γιατί πολύ απλά λένε ότι λένε με τους κολλητούς στη καφετέρια και κανείς δε δούλεψε σοβαρά να ψάξει υποψήφιους να βρει θέσεις και όχι να λέμε κάτι μόνο στα γεγονότα

  • Δεν καταλαβαινω την λογικη που διεπει τον συντακτη του κειμενου….θελει μα μας πει οτι η ΝΔ θα χασει για μια ακομη φορα τον Δημο Κοζανης;Ε…και τι εγινε;Επισημως η ΝΔ δεν δινει χρισματα στους Δημους και δεν πολυδινει σημασια στα αποτελεσματα των αυτοδιοικητικων εκλογων Α βαθμου πλην Αθηνας και Θεσσαλονικης.Ολα αυτα περι αυτοδιοικητικων εκλογων και ΝΔ ειναι ” να χαμε να λεγαμε”…

  • Από την πεντάδα σύμφωνα με την εμπειρία και την κατάρτιση ο ιδανικός που απέχει παρασάγγας από τους υπόλοιπους είναι ο κ. Γκανάτσιος. Εκτός των άλλων δεν μπορεί να συγκριθεί επ’ ουδενί με τον κ. Μαλούτα ο οποίος είναι ελάχιστος δίπλα όχι μόνο πρακτικά που έχουμε όλοι δει τα τελευταία χρόνια αλλά ακόμη και στο πιο απλό..την επικοινωνία.

  • ΒΑΛΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΑ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ . ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΕΔΟΥΝ ΠΑΝΩ ΤΟΥ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΣΑΠΙΔΗ . ΣΚΕΨΗ ΑΠΛΗ ΕΚΑΝΑ . ΑΝ ΤΩΡΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΜΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΑΠΕΛΠΗΣΙΑΣ ΣΤΗ ΝΔ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΟΖΑΝΗΣ ΑΠΛΑ ΘΑ ΞΑΝΑΧΑΣΕΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟ.

  • Ο Κοεμτζόπουλος σιγά μην κατέβει. Είναι εξαφανισμένος. Όσο τον ένοιαζε η δημαρχία παντού ήταν. Τώρα ούτε χρόνια πολλά στο φέισμπουκ δε μας λέει.

    • Μην ανησυχείς γι αυτόν. Κάπου θα τρουπώσει. Μη σε παραξενέψει αν τον δεις υποψήφιο σύμβουλο σε Δήμο ή Περιφέρεια. Είναι γλυκιά η καρέκλα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.