Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα κατά βιομηχανικών ΑΠΕ: “Οι φορείς χαιρετίζουν την πρώτη Νίκη της Καλαμιάς με την απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Κοζάνης”

16 Ιουνίου 2023
07:58
Κανένα σχόλιο

Την Τετάρτη 14-6-2023,στην Καλαμιά, έγινε σύσκεψη φορέων και συλλογικοτήτων ενάντια στις β.ΑΠΕ και συγκροτήθηκε 17 μελης Συντονιστική Επιτροπή   με σκοπό την ενημέρωση και το συντονισμό δράσεων των μελών για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκύπτουν στον τόπο του καθενός από την εγκατάσταση των ΑΠΕ!

Όλοι συμφώνησαν επί της αρχής ότι η αλληλεγγύη και η κοινωνική συνοχή είναι οι προϋποθέσεις για την αποτελεσματική διεκδίκηση των αιτημάτων  του καθενός!

Εθνική Ανάγκη είναι η Ανάπτυξη των ΑΠΕ με διατήρηση του φυσικού περιβάλλοντος και του τοπίου και παράλληλη ανάπτυξη της Υπαίθρου!

Οι φορείς χαιρετίζουν την πρώτη Νίκη της Καλαμιάς με την απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Κοζάνης για προσωρινή διαταγή παύσης των εργασιών μέχρι την εκδίκαση των Ασφαλιστικών Μέτρων! Η απόφαση σηματοδοτεί τη δικαίωση του αγώνα των τοπικής Κοινότητας Καλαμιάς και δίνει το ελπιδοφόρο μήνυμα σ όλους τους αγωνιζόμενους κατά της επέλασης και επιβολής των ΑΠΕ στη Δυτική Μακεδονία.

Από τη Γραμματεία της ΣΕ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.