Πυκνή ομίχλη στα διόδια Πολυμύλου – Νταλίκα “σφήνωσε” στα διόδια – Δείτε βίντεο

17 Ιουνίου 2023
13:55

Πυκνή ομίχλη παρατηρήθηκε στα διόδια Πολυμύλου Κοζάνης, το πρωί του Σαββάτου 17 Ιουνίου, με αποτέλεσμα νταλίκα να σφηνώσει στον γκισέ διόδίων .

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR , λόγω της κακής ορατότητας των οδηγών ιχ αυτοκινήτων, προκλήθηκε κυκλοφοριακή συμφόρηση , ενώ οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για τροχαίο ατύχημα μεταξύ ιχ αυτοκινήτου και νταλίκας που παρέσυρε και άλλα οχήματα,με αποτέλεσμα η διερχόμενη νταλίκα να “κολλήσει” στα διόδια για αρκετή ώρα, στο ρεύμα με κατεύθυνση Βέροια προς Κοζάνη .

Στο σημείο επικράτησε κυκλοφοριακή συμφόρηση, ενώ η Τροχαία  βρέθηκε στο σημείο για την ρύθμιση της κυκλοφορίας .

Αυτή την ώρα, η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται κανονικά .

Δείτε βίντεο :

kozanilife.gr

Ένα σχόλιο

  • εγνατια οδος απο πολυμυλο! ενα εργο προσεκτικα σχεδιασμενο μεσα στο βουνο και ακριβως παραλληλα με το ποταμι. η ομιχλη δημιουργειται αμεσως και για να φυγει πρεπει να φτασει μεσημερι. και τα τροχαια απο ανυπαρκτη ορατοτητα να διαδεχονται το ενα το αλλο. συγχαρητηρια σε οποιον σχεδιασε και υλοποιησε το εργο και σε οποιον το παρελαβε. αναμενουμε δυστυχως και τα επομενα τροχαια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.