Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης σε Τσοτύλι και Βελβεντό

17 Ιουνίου 2023
20:36

Επίσκεψη κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης σε Τσοτύλι και Βελβεντό πραγματοποιήθηκε σήμερα, παρουσία μελών της ΝΕ και των υποψηφίων Βουλευτών  Σωκράτη Βατάλη, Καλλιόπης Βέττα και Βάσως Γκάσταρη, όπου συνομίλησαν με τους πολίτες για την ακρίβεια.

Εργαζόμενοι και συνταξιούχοι βλέποντας την αγοραστική τους δύναμη να χάνεται και τις τιμές να ανεβαίνουν αγωνιούν για το τι τους επιφυλάσσει το μέλλον .

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχει ένα ρεαλιστικό και κοστολογημένο πρόγραμμα για την αντιμετώπιση της ακρίβειας.

– Θεσπίζουμε κατώτατο μισθό στα 880 ευρώ στον ιδιωτικό τομέα.

-Ξεπαγώνουμε τις τριετίες.

– Αυξάνουμε κατά 10% τους μισθούς στον δημόσιο τομέα.

Θεσπίζουμε μηχανισμό Ετήσιας Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής

Σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα.

– Επαναφέρουμε τη 13η σύνταξη του 2019 – πλήρη για συντάξεις έως 500 ευρώ και ποσοστιαία για τα ανώτερα κλιμάκια.

– Καταβάλλουμε στους συνταξιούχους όλα τα αναδρομικά που δικαιούνται σε τρεις ετήσιες δόσεις.

– Χορηγούμε τις ετήσιες αυξήσεις στις συντάξεις, όπως προβλέπει ο νόμος του ΣΥΡΙΖΑ του 2017, σε όλους τους συνταξιούχους, ανεξαρτήτως της ύπαρξης προσωπικής διαφοράς.

-Αυξάνουμε το αφορολόγητο όριο στα 10.000 ευρώ. Θεσπίζουμε αφορολόγητο στα 10.000 ευρώ για ελεύθερους επαγγελματίες, επιστήμονες, εμπόρους, εργαζόμενους με μπλοκάκια και μη κατά κύριο επάγγελμα αγρότες.

-Καταργούμε το τέλος επιτηδεύματος.

Ενισχύουμε το εισόδημα εργαζομένων και συνταξιούχων για μια Δίκαιη Κοινωνία και Ευημερία για Όλους.

Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΠΕ Κοζάνης.

10 σχόλια

  • Τα λουλούδια ξεχάσατε,τα λουλούδια,
    Στο μόνο κάστρο που καταφύγατε μετά την προδοσία των Πρεσπών,και σας υποδέχθηκε με λουλούδια είναι το Βελβεντό, και αν δεν κάνω λάθος στις εκλογές σας έφτυσε.Την αγάπη μου και τους χαιρετισμούς μου στον Μάκη Μ.

    • ΕΚΠΤΩΤΕ την προδοσία των ΠΡΕΣΠΩΝ την πραγματοποίησαν οι κυβερνήσεις της ν.δ με το όνομα Π.Δ.Β.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ , ΣΛΑΒΟΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και σε δέκα χρόνια θα ξεχάσουμε το όνομα, έχεις κοντή μνήμη ΞΥΠΝΑ

      • Μην τον ξυπνας ρε φιλε..
        αστον στο συννεφακι του να ζει τον μυθο που του ταισε το αντι-συριζα μετωπο
        και ολο το ακροδεξιο λομπι τον δηθεν ακομματιστο και δηθεν απολιτικ που οπως εχει αποδειχτει ηταν ολοι με τον διχαστικο Τερη , απο κατι τετοιους μας φορτωθηκε το συνονθυλευμα των Πατσηδων
        και μεσα στο θολομενο τους μυαλο νομιζουν οτι με δαυτους θα εχουν σταθεροτητα.

  • Καλα εσυ ακομη βρε συριζαιε δεν βαρεθηκες να γραφεις τα ιδια και τα ιδια εδω και 3 χρονια? 20 μοναδες διαφορα φαγατε στο κεφαλι στις 21/5/23,και τωρα οπως δειχνουν τα πραγματα η διαφορα θα ειναι τουλαχιστον 25 μοναδες,ποτε θα το παρεις αποφαση οτι ο λαος δεν θελει να ακουει για τσιπροκιο και τσιριζα?

    • Ειπε το γιδοτρολ που εδω και 3 χρονια εκτος απο καλα κρασα και τσιριζα δεν ξερει να λεει τιποτα αλλο. Αντε να δεις λιγο ακομα Πορτοσαλτε και Σκαι να πεις κι αλλα ψευδοαφηγηματα της οκας
      οτι σας πει το συνονθυλευμα των Πατσηδων.
      Αν το 41% ειναι σαν εσενα τωρα πια ξερουμε οτι η ελλαδα σιγουρα δεν θα ξανασηκωσει κεφαλι ουτε σε 100 χρονια.

    • Εσύ ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΑ πήγαινε να αγοράσεις μεγάλο καλάθι να βάλεις μέσα τις 25 μονάδες να τρως επίσης αγόρασε και θερμοσίφωνα με ξύλα να κάνεις μπάνιο γιατί το ηλεκτρικό ο άριστος (άχρηστος) το έκανε είδος πολυτελείας τρομάρα σου

  • Μετά τη συμφωνία των “Πρεσπών” η Δυτική Μακεδονία θα μπορούσε να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στη Δυτικά Βαλκάνια. Δυστυχώς περιφερειάρχης, δήμαρχοι και υπουργοί αρνήθηκαν να συμβάλλουν σε αυτή την κατεύθυνση. Οι Μακεδονομάχοι νίκησαν η περιοχή μας έχασε.

  • Ο λαος μιλησε,αν εσεις εκει στον συριζα δεν το καταλαβατε προβλημα σας,ευτυχως γα την ελλαδα ο πιο επικινδυνος και παραμυθας πρωθυπουργος που λεγεται τσιπρας δεν προκειτε να ξανακυβερνησει!!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.