kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Διαμεσολαβητής, για να πείσει τους Προέδρους, o Γιώργος Δουγαλής

19 Ιουνίου 2023
09:34

Με τις επιδόσεις της σημερινής Δημοτικής Αρχής να σημειώνουν – εκτός όλων των άλλων – κατακόρυφη πτώση ακόμη και στα πολύ απλά ζητήματα καθημερινότητας κάτι που αποδεικνύεται από τις σχεδόν καθημερινές επιστολές παραπόνων στο kozan.gr,  ο Λ. Μαλούτας κι οι συνεργάτες του συνεχίζουν να συμπεριφέρονται σα να μη συμβαίνει τίποτα έχοντας ως επιχείρημα ή άλλοθι μια φράση του τύπου: “Δεν υπάρχει αντίπαλος”. Άγνοια της πραγματικότητας, αλαζονεία ή πραγματικό γεγονός, οι εκλογές του Οκτώβρη θα αποδείξουν τι ακριβώς ισχύει,  με την “επιτελική” ομάδα της “Ενότητας”, αυτή την περίοδο, να έχει επικεντρωθεί στο “κλείδωμα” όσο γίνεται περισσοτέρων εν ενεργεία Προέδρων Κοινοτήτων. Για το σκοπό αυτό έχει “επιστρατευθεί” ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Γ. Δουγαλής ο οποίος, κατά κοινή ομολογία, έχει καλή σχέση με τους περισσότερους, προκειμένου να τους πείσει ότι είναι μονόδρομος η συστράτευση τους με το “άρμα” της Ενότητας. Παρά τ’ ότι, πριν από λίγες μέρες, υπήρξε και σχετικό γεύμα, φαίνεται πως ελάχιστοι, εκ του συνόλου των Προέδρων, έχουν πεισθεί πραγματικά κι οι περισσότεροι – αν και καλλιεργούν προσδοκίες στο συνδυασμό της σημερινής Δημοτικής Αρχής – κρατούν στάση αναμονής ωσότου συμπληρωθεί και το υπόλοιπο “παζλ” των συνδυασμών .

Η Χύτρα

6 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.