Συναντήσεις με στελέχη και φίλους της Νέας Δημοκρατίας πραγματοποιεί ο υποψήφιος βουλευτής στο Νομό Κοζάνης Στάθης Κωνσταντινίδης

19 Ιουνίου 2023
12:26

Την έντονη προεκλογική δραστηριότητα συνεχίζει ο Στάθης Κωνσταντινίδης, υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, ενόψει των εκλογών της Κυριακής 25 Ιουνίου.

Επιπλέον των επισκέψεων σε διάφορα σημεία του νομού, ο υποψήφιος βουλευτής πραγματοποιεί συναντήσεις με φίλους της Νέας Δημοκρατίας, τους οποίους καλεί να επιδείξουν ισχυρή παρουσία στον προεκλογικό αγώνα και στις κάλπες της 25ης Ιουνίου, ώστε την επόμενη ημέρα να υπάρξει σταθερή αυτοδύναμη κυβέρνηση που θα αντιμετωπίσει τα ζητήματα της χώρας και ιδίως τα πολλά θέματα που απασχολούν τους πολίτες της ΠΕ Κοζάνης.

Σε σχέση με την επικείμενη εκλογική μάχη, ο υποψήφιος βουλευτής δήλωσε:

«Διανύουμε τις τελευταίες ημέρες μιας μακράς προεκλογικής περιόδου, εξαιτίας της απλής αναλογικής. Τα διακυβεύματα παραμένουν τα ίδια με εκείνα των εκλογών του Μαΐου. Η χώρα χρειάζεται πολιτική σταθερότητα, σε μία εποχή διεθνούς αστάθειας και ανασφάλειας. Για τη Νέα Δημοκρατία το υψηλό εκλογικό ποσοστό δεν είναι αυτοσκοπός, αλλά προϋπόθεση για την υλοποίηση του μεταρρυθμιστικού μας προγράμματος. Για τη συνέχιση της ανάπτυξης και της προόδου. Για εμάς, ο πήχης της εμπιστοσύνης είναι και πήχης ευθύνης προς την κοινωνία».

20 σχόλια

  • Χαμός μεγάλο αγωνα κάνει για το κομμα ο πρώτος βουλευτής μας….
    Δουλευόμαστε τελείως άλλοι τρέχουν και άλλοι παίζουν Στάθη σε πήρανε χαμπάρι

    • κάνει αγώνα χρόνια τώρα για κόμμα της Νεας Δημοκρατίας, σε όσους δεν αρέσει δεν πειράζει κάποια προσωπικά κίνητρα θα έχουν.

      • Κι εσεις σταματηστε να ειστε τοσο αυλικοι ραγιαδες γιατι μας κουρασατε , 4 χρονια με το να γλυφετε τον κυριο τιποτα το μονο που καταφερνετε ειναι να προκαλειτε εσεις την διχονοια στους συμπολιτες σας , οσοι εχουν απομεινει σε αυτην την δυστυχη περιφερεια πια.

  • Ένας και μοναδικός είναι οΣταθης . Αυτός κρατάει ψηλά τη σημαία της Ν.Δ και παρ’οτι έχει βγει από την πρώτη Κυριακή τρέχει συνέχεια.

  • Μεγάλος αγωνιστής της παράταξης ο Κωνσταντινίδης. Στα εύκολα και στα δύσκολα. Μετρημένος πάντα και σοβαρός. Με έργα, όχι με λόγια και υποσχέσεις.

  • Εσύ είσαι ο πραγματικός αγωνιστης της παράταξης.Απο την πρώτη ημέρα μετά τις εκλογές σε βλέπουμε παντού.Εχεις γυρίσει όλα τα χωριά,τις λαϊκές τις πόλεις και ας έχεις εκλεγεί. Ο κόσμος το εκτιμά πολύ.

  • Στάθη αυτοί που γράφουν τα αρνητικά και εμπαθή σχόλια παραπάνω,είναι αυτοί που έγραφαν και πριν τις εκλογές αυτά τα εμπαθή σχόλια για σένα. Φάγαν τη σφαλιάρα τους από το λαό του νομού μας αλλά μυαλό δεν βάλανε. Αστούς λοιπόν να βλέπουν τη σκιά σου από πίσω. Δεν τους έφταναν τα τέσσερα χρόνια, τώρα θα τη βλέπουν άλλα τέσσερα. Ο κόσμος γνωρίζει τι μαχητής είσαι .
    Αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία.

    • Τοσο ραγιαδες που ειστε αυτος σας αξιζει και αυτο το ”κομμα” μονο. Χαρισμα σας λοιπον εμεις ετσι κι αλλιως ειμαστε για φευγα εδω και καιρο..
      δεν θα ανεχτουμε αλλες ψεκομπαρουφες μητσοτακικες και σταθικες και αλλα αντιστοιχα φυντανια.
      Μεινετε τα δεξιοβολεμενα εδω και τα γεροντακια!

  • Νικόλας
    Ευτυχώς που έχουμε τον πρώτο βουλευτή του νομού κοζάνης ΣΤΆΘΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΊΔΗ που Σηνεχιζει τον αγώνα ακούραστος ακόμα και σήμερα

  • Παρακολουθώ στα σάιτ τον προεκλογικό σου αγώνα, πάμε γερσβοσμε δυνατά
    Ο μόνος δρόμος για την χώρα είναι, αυτοδύναμη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας

  • Πάντα στην πρώτη γραμμή του αγώνα παρόλο πού είναι από τις πρώτες εκλογές βγαλμένος
    Όσο για τα παπαγαλάκια δεν βαρεθήκατε 4 χρόνια να λέτε τα ίδια ο κόσμος ξέρει το Στάθη ψηφίζει Στάθη γιατί απλά είναι ο καλύτερος….

  • Στάθη Κωνσταντινίδη ο κόσμος σε αγαπά και εκτιμά για τον αγώνα που έδωσες γιαυτό και σου έδωσε πάλι την πρωτιά εύχομαι και υπουργείο γιατί το αξίζεις

  • Την αλλη φορα Σταθικο κοιτα να τους βολεψεις πουθενα αλλου οκ?
    Μη τους πιασει παλι κοροιδα με καμια σεκιουριτι χαχαχαχα

  • Ισχυρή και αυτοδύναμη κυβέρνηση έχει ανάγκη αυτήν τη στιγμή η πατρίδα μας !!!
    Δίνουμε τη δυνατότητα στον Κυριάκο Μητσοτάκη να εφαρμόσει τον αξιόλογο προγραμματισμό του !!!

  • Καλά ρε ‘σείς ο Μιχαλης δε βαρέθηκε να βάζει τους αυλικούς του να γράφουν κατά του Στάθη μετά από κάθε άρθρο που ανεβαίνει για αυτόν ; Δεν κατάλαβα μάλλον πως μετά την ηττα του με πάνω από 3 χιλιάδες ψήφους το 2019 και μετά την ήττα του με πάνω από 2000 ψήφους το 2023 και όντας υπουργός, δε πιάνουν ούτε οι απειλές ούτε η λασπολογία στους πολίτες του νόμου Κοζάνης !!!! Άλλωστε όλοι έχουν παρατηρήσει πως σε κοινές ομιλίες όταν μιλάει ο Στάθης αυτός ή φευγει ή κάνει γκριμάτσες… είναι η ντροπή της παράταξης !!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.