Συνάντηση με Προέδρους Κοινοτήτων, φίλους της Ενότητας, οργανώθηκε από τον Αντιδήμαρχο Κοινοτήτων Γιώργο Δουγαλή (Δελτίο τύπου)

19 Ιουνίου 2023
12:53

 

Συνάντηση με Προέδρους Κοινοτήτων, φίλους της Ενότητας, οργανώθηκε από τον Αντιδήμαρχο Κοινοτήτων Γιώργο Δουγαλή.

Παρά τις απουσίες που υπήρξαν λόγω επαγγελματικών και άλλων ανειλημμένων υποχρεώσεων, η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με την παρουσία περισσοτέρων από 35 προέδρων.

Με προσκεκλημένο και παρόντα τον Δήμαρχο, συζητήθηκαν σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα τα θέματα που αφορούν στη λειτουργία και τις ανάγκες των Κοινοτήτων, αλλά και η ανάληψη πρωτοβουλιών ώστε να διαμορφωθεί ένα νέο αναπτυξιακό και παραγωγικό μοντέλο για τον τόπο.

Από κάθε παρευρισκόμενο εκφράστηκε η θερμή στήριξη προς τον συνδυασμό της Ενότητας και τον Λάζαρο Μαλούτα για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, καθώς και η πρόθεση συμπόρευσης σε μια κοινή πορεία για το καλό του Δήμου.

Ευχαριστούμε τους προέδρους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και ιδιαίτερα τον πάντα φιλόξενο πρόεδρο της Αγίας Παρασκευής, Γιώργο Καλαμπούκα.

9 σχόλια

  • Το πελατολογίκο σύστημα καλά κρατεί!!! Τέσσερα χρόνια που ήταν ο δήμαρχος να ασχοληθεί με τα προβλήματα των κοινοτήτων??? Τώρα θυμήθηκε τα χωριά που ήταν άφαντος… Ωραία πράγματα εκλογές έχουμε και μετά αντίο χωριά… Ένα ξέρω ότι όλοι μας φταίμε γιατί τώρα πρέπει τους δείξουμε όλους την πραγματική μας αντίδραση τώρα είναι η Ώρα…

  • Ωραίος ο Μαλούτας… Σιγά σιγά τους κάνει Σκόνη Κοκκαλιάρηδες και Σιόγκες! Κοζιάκιδες και Γκανάτσιους! Κουτούκης;

  • Γιαυτό η Κοζάνη δεν έχει προκοπή και είναι η χειρότερη πόλη της Ελλάδας και θα συνεχίσει να είναι

  • Από αυτούς που βλέπω, δύσκολα να είναι με τον λαζο.. Τον έχουν κράξει όπου σταθούν και όπου βρεθούν… Τώρα θα πάνε μαζί του;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.