Εκ νέου υποψήφια με τον Λάζαρο Μαλούτα η Φωτεινή Παπαδημητρίου

20 Ιουνίου 2023
11:40

Ανακοινώνουμε σήμερα την υποψηφιότητα της Φωτεινής Παπαδημητρίου.

Η Φωτεινή κατάγεται από την Κερασιά Κοζάνης.

Είναι απόφοιτη του Οικονομικού Τμήματος της Σχολής Νομικών και Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ με με μεταπτυχιακή ειδίκευση στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Εργάζεται ως προϊσταμένη λογιστηρίου στη ΔΙΑΔΥΜΑ ΑΕ και παράλληλα διατηρεί λογιστικό γραφείο.

Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Κοζάνης και της Κοβενταρείου Δημοτικής Βιβλιοθήκης καθώς και αντιπρόεδρος της ΔΕΠΕΠΟΚ.

Σε αυτή την αυτοδιοικητική περίοδο αναλάβαμε σημαντικές πρωτοβουλίες και υλοποιήσαμε δράσεις με αναπτυξιακό πρόσημο. Η προσπάθεια δεν σταματά, χρειάζεται συστηματική δουλειά, προσήλωση, επιμονή. Έχουμε αποδείξει ότι η ομάδα αυτή ξέρει και μπορεί να πετυχαίνει κάθε στόχο.

Για αυτό και συνεχίζουμε μαζί!

8 σχόλια

  • Συνταξιούχος δήμαρχος, μπράβο στους πολιτες της Κοζάνης, δεν το λες και ευκολο, οποιοσδήποτε από όλους αυτους που φωτογραφίζονται μαζί του θα ήταν αξιολογοτερος-η.

  • Αν έκανες το 1/4 των έργων που λες ότι έγιναν στις ανακοινώσεις για τους υποψηφίους η πόλη θα είχε άλλη μορφή
    Μπορείς να μας απαντήσεις αφού εσύ δίνεις τις γραμμές τι συμβαίνει με την ΔΕΥΑΚ;

  • Σε αυτή την αυτοδιοικητική περίοδο αναλάβαμε σημαντικές πρωτοβουλίες και υλοποιήσαμε δράσεις με αναπτυξιακό πρόσημο. Η προσπάθεια δεν σταματά, χρειάζεται συστηματική δουλειά, προσήλωση, επιμονή. Έχουμε αποδείξει ότι η ομάδα αυτή ξέρει και μπορεί να πετυχαίνει κάθε στόχο.
    ΔΕΝ ΒΛΈΠΕΙΣ ΣΕ ΤΙ ΧΆΛΙΑ ΕΊΝΑΙ Η ΚΟΖΆΝΗ 30 ΧΡΌΝΙΑ ΛΈΣ ΚΑΙ ΨΈΜΑΤΑ ΑΝΤΕ ΚΆΤΣΕ ΝΑ ΧΑΡΕΊΣ ΤΗΕ ΣΥΝΤΆΞΕΙΣ ΣΟΥ

  • Έτσι δουλεύει και το τοπικό σύστημα εξουσίας, παντού οι δικοί μας άνθρωποι και όταν τους χρειαστούμε τους επιστρατεύουμε.

  • Μια χαρα είναι ο μαλουτας. Όλο να κατηγορείτε είστε. Εσείς που μας ρπιβαλατε κάποιους αλλους; Μικρή πόλη ειμσστε…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι