Παράπονο αναγνώστη στο kozan.gr: Κοζάνη: Υπάρχει κάποιο πλάνο για το πότε επιτέλους θα ασφαλτοστρωθούν πλήρως;

20 Ιουνίου 2023
19:53

Θα ήθελα να εκφράσω το παράπονο και τη δυσαρέσκεια μου προς το δήμο Κοζάνης για την τραγική κατάσταση κεντρικών οδών στην πόλη της Κοζάνης. Αναφέρομαι στις οδούς Ανδρέα Παπανδρέου, Μακρυγιάννη και Κακρίδη. Σύμφωνα με το πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων οι συγκεκριμένοι δρόμοι δεν περιλαμβάνονται σε αυτό. Υπάρχει κάποιο πλάνο για το πότε επιτέλους θα ασφαλτοστρωθούν πλήρως;

5 σχόλια

  • Θα είναι στο προεκλογικό πρόγραμμα για την επόμενη θητεία μην σκας για αυτό.

    Καλά η Ανδρέα Παπανδρέου είναι σίγουρα 20 χρόνια χάλι μαύρο. Τόσο κεντρική οδός με τέτοιο όνομα και δεν ασχολήθηκαν ενώ από το 90 ΠΑΣΟΚ έχουμε είναι να απορείς.

  • Ψήφισε ακόμα μια φορά μαλούτα για να σου το υποσχεθεί για την επόμενη φορά που θα ξανά βάλει υποψήφιος

  • Μόλις ασφαλτοστρωθουνε σε λίγο καιρό είναι σίγουρο ότι θα σκάψει η ΔΕΥΑΚ για βλάβη του δικτύου ή θα δώσει άδεια ο Δήμος για τομή επί του οδοστρώματος για οπτική ίνα ή τέλος θα υποστεί καθίζηση, οπότε μηδέν από μηδέν = μηδέν….. Γιατί να σκαμε χωρίς λόγο;;; Υπηρχε ποτέ προγραμματισμός και σωστή λειτουργία των υπηρεσιών στον Δήμο Κοζάνης;;; Οπότε μας αρέσει δεν μας αρέσει αυτοί είναι οι δρόμοι που οφείλουμε να ανεχόμαστε να κυκλοφορούμε….

    • στο κεντρο της πολης συμβαίνει ακριβώς αυτό που γράφεις.. μπαλώματα και μπαλώματα και ξανα μπαλώματα… δεν υπάρχει προγραμματισμός.. δεν υπάρχει τίποτα.. νομική ευθύνη υπάρχει???

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.