Χ. Ελευθερίου: “Yποψήφιος με τη “Γέφυρα στο μέλλον” ο Σάκης Γιαζιτζιόγλου”

20 Ιουνίου 2023
21:55

 

Η “Γέφυρα στο μέλλον” στηρίζεται από τότε που ιδρύθηκε εδώ και σχεδόν έξι χρόνια σε ανθρώπινους πυλώνες και ένας από τους πρώτους και αταλάντευτους πυλώνες είναι ο ΣΑΚΗΣ ΓΙΑΖΙΤΖΙΟΓΛΟΥ.

Ο Φίλος και Συνεργάτης Σάκης δραστήριος και δυναμικός, δίνει και αυτός όπως όλοι μας τη δικιά του μάχη για να βγει ο τόπος μας από την αδράνεια και την ακινησία.

Από σήμερα ξεκινάμε μαζί νέες δράσεις, νέα πορεία, νέα δημιουργία με κοινούς στόχους, κοινά σχέδια, κοινούς αγώνες με τη “Γέφυρα στο μέλλον”.

4 σχόλια

  • Μόνο 7 από τους 27 δημοτικούς συμβούλους του Δήμου Σερβίων ήταν παρόντες στο Δημοτικό Συμβούλιο Σερβίων της Τρίτης 20 Ιουνίου με αποτέλεσμα να αναβληθεί. Και η παράταξη του Βασίλη Κωνσταντόπουλου και της Ρίτσα Σπυρίδου και του Νίκου Γεωργακόπουλου, η καθεμιά για τους δικούς της λόγους αδυνατούσαν να προσέλθουν. Ειδικότερα η ομάδα του Βασίλη Κωνσταντόπουλου απείχε διότι εδώ και ένα χρόνο ζητά να συζητηθούν στο Δ.Σ. δυο θέματα που δεν μπαίνουν ποτέ στην ατζέντα: οι ασφαλτοστρώσεις στις δημοτικές ενότητες και ο αριθμός των υπαλλήλων του δήμου με την ανάλογη εργασιακή σχέση.
    η αποχή των δημοτικών συμβούλων της παράταξης Κωνσταντόπουλου είχε προαναγγελθεί, καθώς η δημοτική αρχή και ο Πρόεδρος δεν έφεραν προς συζήτηση δύο θέματα που αφορούν την ενημέρωση για το προσωπικό του Δήμου και τις ασφαλτοστρώσεις, αιτήματα τα οποία κατέθεσε η μείζονα αντιπολίτευση από τον Ιανουάριο.
    Επίσης στην παράταξη Σπυρίδου υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια μετά την ενημέρωση της επικεφαλής από τις δικαστικές αρχές, πως της έχει γίνει μήνυση από το Δήμαρχο για αναφορά- ερώτησή της στο δημοτικό συμβούλιο, η οποία έγινε πριν από πολλούς μήνες και αφορούσε τις εργασίες στη στέγη του Δημαρχείου.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.