kozan.gr: Ξεκίνησαν οι προβολές ταινιών στον αύλειο χώρο του Δημοτικού Ωδείου Κοζάνης (Φωτογραφίες)

1 Ιουλίου 2017
23:42

Η βραβευμένη μεγάλου μήκους ταινία μυθοπλασίας του συμπολίτη μας Νίκου Κουρού «Ουτοπία», καθώς και η σουρεαλιστική ταινία του Luis Bunuel «Ανδαλουσιανός σκύλος», προβλήθηκαν στο πλαίσιο των 35ων Λασσανείων το βράδυ του Σαββάτου 1 Ιουλίου στον αύλειο χώρο του Δημοτικού Ωδείου Κοζάνης. Την Κυριακή 2 Ιουλίου και ώρα 9 το βράδυ στον ίδιο χώρο θα προβληθούν επίσης δύο καταξιωμένες ταινίες, μια ελληνική του Θεόδωρου Μαραγκού «Μάθε παιδί μου γράμματα» και η ταινία «The meaning of life» των Monty Python.

Θανάσης Τέγος

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

3 σχόλια

  • Η ενταση και η ποιοτητα του ηχου προβληματικα, τα καθισματα απαραδεκτα κουραστικα. Η Ουτοπια καλη αλλα και με υφεσεις σε σημεια υπεραναλυσης και υπερτονισμου .

  • Το πρωτο βράδυ η είσοδος ηταν δωρεάν. Την επόμενη ξαφνικα είχε εισητήριο!
    Και φυσικά θα μας πει κάποιος γιατί δεν προβλήθηκε το meaning of life των Μόντι Πάιθον; διότι στις δωδεκα που πέρασα δεν υπήρχε ψυχή και όλα ηταν κλειστα

  • Καλη πρωτοβουλια για οσους δε μπορουμε να φυγουμε απο την πολη – δεν κοστιζει τιποτα να μας σκεφτοναι που και που…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.