Χ. Ελευθερίου: Η “Γέφυρα στο μέλλον” υποδέχεται και καλωσορίζει στην παράταξή μας ένα νέο μέλος έναν νέο επιστήμονα τον Στέλιο Καβουρίδη

23 Ιουνίου 2023
11:30

Η “Γέφυρα στο μέλλον” υποδέχεται και καλωσορίζει στην παράταξή μας ένα νέο μέλος έναν νέο επιστήμονα τον Στέλιο Καβουρίδη.

Ο φίλος και συνεργάτης Στέλιος, δραστήριος και δυναμικός, δασολόγος απόφοιτος του ΑΠΘ ενώνει τη φωνή του με όσα πιστεύουμε, όσα πράττουμε, όσα προσδοκούμε. Γιατί στο Δήμο μας υπάρχουν δάση που θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν μετά τις τέσσερις διαχειριστικές μελέτες όλων των δασών του Δήμου μας που εκτελέστηκαν την τελευταία τετραετία.

Η δημοτική αρχή αφουγκράστηκε τις ανάγκες του Δήμου, σχεδιάσε συστηματικά το μέλλον του τόπου και είναι έτοιμη με τη βοήθεια όλων των νέων στελεχών της “γέφυρας στο μέλλον” να κάνει βήματα προόδου.

Έτσι τώρα ξεκινάμε νέες δράσεις, νέα πορεία, νέα δημιουργία με κοινούς στόχους, κοινά σχέδια, κοινούς αγώνες με Νέους Ανθρώπους γιατί ο τόπος μας έχει μέλλον με τη “Γέφυρα στο μέλλον.

5 σχόλια

  • 1. Στον τόπο μας υπάρχουν δάση που η τοπική κοινωνία ΟΜΟΦΩΝΑ αποφάσιε να μην ιδιωτικοποιηθούν όπως έλεγε μελέτη που έδωσε με απευθείας ανάθεση ο δήμαρχος των ψηφοφόρων του. Δυστυχώς αυτό το μέλλον οραματίζεστε και για αυτό εμείς δεν θα σας αφήσουμε να κάνετε πράξη τα οράματα με ιδιωτικά δάση και χωματερές αμιάντου
    2. Επιστήμονας ΔΕΝ είναι ο απόφοιτος ενός πανεπιστημίου. Είναι ο κάτοχος διδακτορικού ή έστω μεταπτυχιακού ή κάποιος με πρωτότυπη ερευνητική εργασία. Αυτό χωρίς καμία διάθεση να μειώσω τον κ.Καβουρίδη. Νέος είναι μακάρι να εξελιχθεί. Αλλά μην τα ισοπεδώνουμε όλα.
    3. Όταν γράφετε ένα δελτίο τύπου να γράφετε σωστά. Για ποιο λόγο Ν με κεφαλαίο και Α με κεφαλαίο στο “Νέους Ανθρώπους”; τι είναι οι “Νέοι ‘Ανθρωποι” Κάποιο κόμμα; κάποια μυστική οργάνωση; Αυτά γίνονται όταν κάποιος δεν πιστεύει αυτά που γράφει απλά γράφει για φθηνό εντυπωσιασμό και λαικισμό

    • Μπράβο 12:43
      Καιρός πια οι λαϊκιστές που θέλουν να διοικούν μηνυσεις να πάνε σπίτια τους
      Αγνόησε την κοινωνία και η κοινωνία θα τον αγνοησει

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.