kozan.gr: Η συγκέντρωση, του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, στην κεντρική πλατεία Κοζάνης, το βράδυ της Παρασκευής 23/6 (Φωτογραφίες & Βίντεο)

23 Ιουνίου 2023
22:09

Η συγκέντρωση, του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής,  στην κεντρική πλατεία Κοζάνης, το βράδυ της Παρασκευής 23/6 .

15 σχόλια

  • Αυτή η Κοζάνη σας αξίζει με τα αδέσποτα της κακοτεχνίες της λακκούβες τα σκουπίδια τα φωτοβολταϊκά και τα ρουσφέτια

  • Ένα κόμμα που οι οφειλές του ξεπερνούν τα 400 εκατομμύρια ευρώ που μας έβαλε στα μνημόνια και συγκιβερνησε με την ΝΔ υποθηκεύοντας την Ελλάδα και τον Ελληνικό λαό έχει ακόμη οπαδούς!
    Αυτό σημαίνει ότι δεν τα φάγαμε μαζί, μόνοι σας τα φάγατε!

    • ΝΔ και ΠΑΣΟΚ χρωστούν από τριακόσια και πάνω εκατομμύρια,τα οποία δε θα ξεπληρώσουν ποτέ με τους υπάρχοντες διακανονισμούς.
      Δεν θα έπρεπε να τους επιτρέπεται να βάζουν υποψηφιότητα.

    • Πες μου ποιος είσαι και αθ σου πω ακριβώς τι έφαγες εσύ ή κάποιο μέλος της οικογένειας σου τις χρυσές εποχές του ΠΑΣΟΚ και θα δεις ότι δεν είναι λίγα. Πραγματικά μαζί τα φάγαμε. Μεγάλη ατάκα του αείμνηστου.

  • Σας ενοχλεί που το ΠΑΣΟΚ ανεβαίνει; Βρε τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει… Α, ναι ! Μυρίζει 1974 και ανεβαίνουμε !

  • Το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε και αυτό ενοχλεί αμφίπλευρα. Οι μεν δεξιοί καταλαβαίνουν ότι τελειώνει το πάρτυ τους και θα έχουν σοβαρή αντιπολίτευση και οι αριστεροί από τα lidl επιστρέφουν εκεί που τους αξίζει στο 3%. Όσο για τα στελέχη που μετακόμισαν ας μείνουν εκεί δεν υπάρχει πια επιστροφή. Μόνο ο απλός κόσμος – ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ που εξαπατήθηκαν είναι ευπρόσδεκτοι πίσω. Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ενωμένο δυνατό.

  • ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ…ΑΦΟΥ ΑΚΟΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΤΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΘΟΡΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

    • Ότι σωστό έγινε στον τόπο,ότι τομές έγιναν έγιναν από το ΠΑΣΟΚ …ΑΣΕΠ νόμος Πεπονή,διαύγεια,ΕΣΥ,κοινωνική ισότητα, κοινωνική συμφιλίωση,ισότητα ων δύο φίλων κλπ.κλπ.Μαλλον εσύ δε θα υπήρχες χωρίς ΠΑΣΟΚ ελληναρα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.