Tουρνουά ποδοσφαίρου «Κόκκινη Κάρτα στα Ναρκωτικά .… Σκόραρε στη Ζωή», τη Δευτέρα 26 Ιουνίου 2023 και ώρα 17:00 στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κοζάνης

24 Ιουνίου 2023
10:57
Κανένα σχόλιο

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών και της Διακίνησης τους, η Διεύθυνση Αστυνομίας Κοζάνης συνδιοργανώνει με το Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ) Δυτικής Μακεδονίας και άλλους τοπικούς φορείς τουρνουά ποδοσφαίρου με κεντρικό μήνυμα «Κόκκινη Κάρτα στα Ναρκωτικά .… Σκόραρε στη Ζωή». Το Τουρνουά Ποδοσφαίρου θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 26 Ιουνίου 2023 και ώρα 17:00 στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κοζάνης

Στους αγώνες ποδοσφαίρου θα συμμετέχουν η ποδοσφαιρική ομάδα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης, οι ομάδες από τους -5- Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, η ομάδα Φ.Σ. Κοζάνης και ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Κοζάνης

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών και της Διακίνησης τους, η Διεύθυνση Αστυνομίας Κοζάνης συνδιοργανώνει με το Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ) Δυτικής Μακεδονίας, τους -5- Δήμους της Π.Ε. Κοζάνης και την Ε.Π.Σ. Κοζάνης τουρνουά ποδοσφαίρου, τη Δευτέρα 26 Ιουνίου 2023 και ώρα 17:00, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κοζάνης, με κεντρικό μήνυμα των ποδοσφαιρικών αγώνων «Κόκκινη Κάρτα στα Ναρκωτικά .… Σκόραρε στη Ζωή»

Στο τουρνουά ποδοσφαίρου θα συμμετέχουν η ποδοσφαιρική ομάδα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης, οι ομάδες από τους Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (Κοζάνης, Εορδαίας, Σερβίων, Βοΐου και Βελβεντού), η ομάδα Φ.Σ. Κοζάνης και ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Κοζάνης, ενώ μετά το πέρας των αγώνων θα απονεμηθούν μετάλλια και κύπελλα στους νικητές αθλητές, καθώς και αναμνηστικά ενθύμια στους συμμετέχοντες.

Τους αγώνες θα παρακολουθήσουν παιδιά των ακαδημιών ποδοσφαίρου της Π.Ε. Κοζάνης στα οποία θα διανεμηθούν αναμνηστικά μπλουζάκια από την Τοπική Διοίκηση Κοζάνης της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (Ι.Ρ.Α.) και θα προσφερθούν ατομικά κεράσματα από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Κοζάνης.

Σκοπός της δράσης αυτής είναι να συμβάλει στην ευαισθητοποίηση της νεολαίας μέσω της πρόληψης, για τις επιπτώσεις από τη χρήση των ναρκωτικών ουσιών και των εξαρτήσεων, καθώς και τις αξίες του αθλητισμού.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή στο κοινό.

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.