kozan.gr: Σκέψεις και προτάσεις του Α. Αθανασιάδη στον Λ. Μαλούτα για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου (Φωτογραφία)

24 Ιουνίου 2023
16:24

Συνεχίζονται οι επαφές του Λάζαρου Μαλούτα για την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διεύρυνση του συνδυασμού της “Ενότητας”.  Στο πλαίσιο αυτό τις δικές του προτάσεις και σκέψεις κατέθεσε κι ο Αλέκος Αθανασιάδης σε γεύμα που είχε με τον Δήμαρχο Κοζάνης.

 

 

11 σχόλια

  • Το θασοκ ειναι εδω οργανωμενο πονηρο χαχαχα αχα!!!!!Εσεις οι νεοδημοκρατες που ανακοινωσατε με τον μουτο να δω τα μουτρα σας οταν ανακοινωθει ενα ενιαιο ψηφοδελτιο της παραταξης!!!!!Ντεμεκ δεξιοι που θα λεγε και ο προεδρος!!!!!!!!Μητσοτακη παρτους σβαρνα στα ειπαμε στα ξαναειπαμε…….

    • Οι ίδιοι άνθρωποι που ενώ υποτίθεται ότι στηρίζουν τον εκάστοτε κεντροδεξιό υποψήφιο, εντελώς απροκάλυπτα και βρώμικα στηρίζουν ΠΑΝΤΑ την παράταξη του Λαζάρου Μαλούτα. Επιτέλους φέτος ας αποκαλύψουμε ποιοι είναι και ποιος ο ρόλος τους.

  • Βρε καλώς τον πρώην βουλευτή τον κύριο ναι σε όλα!
    Μάθανε πως αποσυντίθεται ο χώρος της κεντροαριστεράς και ξυπνήσανε όλα τα φαντάσματα; Όσο υπάρχουν όλοι αυτοί οι Αθανασιάδης, Κουκουλόπουλος, Μαλούτας και λοιποί, δεν πρόκειται να δει άσπρη μέρα αυτός ο πολύπαθος χώρος. Μόνο για γυμναστικές επιδείξεις είστε κατάλληλοι

  • Μαζεύτηκαν οι συνταξιούχοι να δώσουν όραμα για το δήμο Κοζάνης ??Καιγεστε για να προοδεύει ο δήμος?? Αβανταρετε τον ανύπαρκτο ?? Ποιο έργο έκανε 4 χρόνια?? Η πόλη έμεινε τελευταία στην Ελλάδα … Ντροπή

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.