kozan.gr: Το υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο του Δήμου Κοζάνης χρειάζεται ανακαίνιση (κι όχι απλώς συντήρηση)

24 Ιουνίου 2023
19:56

 

Με αφορμή την επιστολή αναγνώστριας στο kozan.gr επισκεφτήκαμε το υπαίθριο θεατράκι του Δήμου Κοζάνης. Δε γνωρίζουμε με τι συχνότητα γίνονται οι συντηρήσεις  ωστόσο πέρα από τα σπασμένα καθίσματα που αντικρίσαμε (και τα οποία δεν αντικαταστάθηκαν ποτέ),  κάποια σανίδια που έχουν ξεκολλήσει ελαφρώς ή τόσο ώστε κάποιος, εύκολα, να μπορεί να σκοντάψει, να πέσει και να χτυπήσει,  γενικότερα ο συγκεκριμένος χώρος, ο οποίος κάθε καλοκαίρι υποδέχεται σημαντικές θεατρικές παραγωγές και φιλοξενεί ωραίες δράσεις προσελκύοντας  πλήθος θεατών, είναι προφανές πως χρειάζεται σε βάθος ανακαίνιση ώστε να υπερκαλύψει και οποιαδήποτε άλλα ζητήματα (ασφαλείας ή μη) υπάρχουν στη συγκεκριμένη κατασκευή. Είναι κρίμα επί τόσα χρόνια να μην έχει γίνει κάποια  σοβαρή ανακαίνισηπου ν’ ανεβάσει σε άλλο επίπεδο το συγκεκριμένο χώρο, που,  εξυπηρέτησε, στο μέγιστο, το σκοπό δημιουργίας του, όμως πλέον η εικόνα του δεν είναι η αρμόζουσα.

 

10 σχόλια

  • Παιδιά μην φορτώνετε το ΔΗΜΑΡΧΟ μας με επιπλέον φόρτο εργασίας, έχει 4 χρονια τώρα προσπαθεί να τελειώσει το κολυμβητήριο της πόλης…

    ΔΗΜΑΡΧΑΡΑ δεν φοβόμαστε τίποτα μαζί σου, ελπίζω να ζήσουμε μέχρι τα 150 μας να σε εκλέγουμε, μπας και δούμε να κάνεις κανένα έργο.

    • HTAN ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ με Αντιδήμαρχους Βλατή και Μαλούτα να γίνει ξύλινο το Θέατρο γιατί το ξύλο εκυεθειμένο στον
      ΗΛΙΟ
      στα΄ΧΙΟΝΙΑ και στην
      ΒΡΟΧΗ
      πετσικάρει , σχίζεται , παραμορφώνεται , στρεβλώνει κλπ
      ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΡΜΑΡΙΝΟ ή ΠΕΡΤΙΝΙ με μηδενική σχεδόν ανάγκη συντηρησης

      Στό τότε Δημοτικό Συμβούλιο που αποφάσισε το ξύλινο τα είπαν αυτά 3 κοζανίτες Μηχανικοί ,
      2 Αρχιτεκτονές και 1 Πολ. Μηχανικός

      Η 3ανδρία δεν άκουγε τίποτε

      ΕΠΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΑΛΙ ΤΟΥ ΞΥΛΟΥ ΤΟΥ ΑΤΥΧΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ .

      ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΗΣ 3 ΑΝΔΡΙΑΣ

  • Μαζί με τον ΚΟΥΛΗ που θα ψηφίσουμε αύριο !!!!!!

    Ψηφίζουμε στην συνέχεια ΜΑΛΟΥΤΑ και ΚΑΣΑΠΙΔΗ για να ολοκληρωθεί η μεγάλη επιτυχία όχι μόνο της ΚΟΖΑΝΗΣ αλλά και της Περιφέρειας ΔΥΤΙΚΗΣ Μακεδονίας !!!!!

  • Τα πιο άβολα καθίσματα που υπάρχουν…. Κρίμα ένα τόσο ωραίο θεατράκι να μην είναι περιποιημένο και προσεγμένο. Η Κοζάνη έχει ανάγκη από τέχνη και πολιτισμό και πρέπει όλοι να συνεργαστούμε προς αυτή την κατεύθυνση.

  • Ειστε οι μονοι που μπορειτε να αλλαξετε πραγματα στην πολη και στην περιοχη μεσα απο τα θεματα που αναδεικνυετε. με αυτους που μπλεξαμε μονο με θεματα στη δημοσιοτηα μπορουν να λυθουν

    • Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΠΕΤΥΧΕ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ !

      ΚΟΖΑΝΙΤΕΣ ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ
      ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑς ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ
      ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ .

  • Πολύ επικίνδυνο έχει καταντήσει το θεατράκι. Αν σπάσουν τα σανίδια και τα στηρίγματα. Θα σκοτωθεί κόσμος. Από κάτω έχει μυτερά βράχια.

    • Πραγματικά ισχύει αυτό. Και αναρωτιέσαι, άντε οι διοικούντες δεν νοιάζονται να είναι σωστή και καλοδιατηρημένη η συγκεκριμένη υποδομή, η ασφάλεια των πολιτών και το ενδεχόμενο κάποιος που θα τραυματιστεί από αυτά τα χάλια να τους ταράξει σε αγωγές και μηνύσεις….. δεν τους απασχολεί???

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.