Aναφορές για την εμφάνιση αρκούδας έξω από τα Πετρανά Koζάνης

26 Ιουνίου 2023
13:32
Την εμφάνισή της έκανε ξανά, μετά από 3 χρόνια, στους πρόποδες του βουνού και λίγα μέτρα από την εθνική οδό, έξω από τα Πετρανά Κοζάνης μια αρκούδα, που προκάλεσε και σοβαρές ζημιές σε παρακείμενο κτήμα. Η Κοινότητα Πετρανών  εφιστά την προσοχή: “Παρακαλούμε όσοι θα βρίσκεστε εντός του δάσους να έχετε το νου σας γιατί σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκου που ήρθε τετ α τετ, κινείται από τον ιππικό προς το εξωκλήσι Αγίου Στεφάνου”.

3 σχόλια

  • Ας γεμίσουμε φωτοβολταϊκά παντού και σε λίγο αρκούδες , λύκοι και όλα αυτά τα ζωντανά θα μας χτυπάνε τα κουδούνια στα σπίτια μας όπως εμείς με τα φωτοβολταϊκά μπήκαμε στα σπίτια τους,πρέπει να μπει ένα STOP επιτέλους η φύση πάντα εκδικείται όταν δεν τη σεβόμαστε.

  • Μην δημιουργείται ψυχολογικά προβλήματα στις αρκούδες, αλλά και στους λύκους και κυρίως στα σκυλιά.
    Άλλωστε είναι στο φυσικό τους χώρο.
    Οι άνθρωποι μπορούν να μετακομίσουν σε άλλα σημεία.

  • Γέμισαν τον τόπο με φωτοβολταϊκά και ανεμογεννήτριες!!!!και πάλι αυτούς πήγατε και ψηφίσατε….και τα χειρότερα έρχονται ….

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.