Παράπονο αναγνώστριας στο kozan.gr για το πρόγραμμα προεργασίας 18-30 Δ.ΥΠ.Α. (ΟΑΕΔ)

26 Ιουνίου 2023
14:17

 

Ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι! Είμαι εργαζόμενη με το πρόγραμμα προεργασίας 18-30 ετών  του Δ.ΥΠ.Α.(ΟΑΕΔ) από τον Απρίλιο του 2023. Εδώ και 3 μήνες δεν έχουμε δει έστω και 1€ στους λογαριασμούς μας. Βρίσκομαι σε συχνή επικοινωνία με το κατάστημα του ΟΑΕΔ εδώ στην Κοζάνη και δεν μου δίνουν ακριβή αναφορά γιατί δεν εκτελείτε καμία πληρωμή, να αναφέρω ότι όλες οι ενέργειες από την πλευρά του εργοδότη μου πραγματοποιήθηκαν.

 Κλείνοντας,θέλω να μάθω, έτσι μειώνει την ανεργία η πολιτεία; για τι μας περνάνε άραγε ; Δεν έχουμε εμείς ανάγκες ; Δεν έχουμε υποχρεώσεις; Προβληματιστείτε λοιπόν και ελάτε στην θέση που βρισκόμαστε εμείς και πράξτε αναλόγως!

8 σχόλια

  • Άκουγα χθες σε ένα πάνελ την Κεραμέως, η οποία μεταξύ άλλων είπε το εξής :
    Οι νέοι, λέει, επιβράβευσαν την κυβέρνηση της ΝΔ, γιατί είναι η κυβέρνηση που εξασφαλίζει επαγγελματικές προοπτικές στους νέους ανθρώπους…
    Αυτά.

  • Κοπέλα μου ψάξε κάτι άλλο που μπορεί να συμβαίνει..κάποιο κόλλημα με τον λογιστή διότι αργεί τα χαρτιά..
    .. Είμαι και εγώ σε αυτό το πρόγραμμα και πληρώνομαι κανονικά κάθε μήνα και στην ώρα τους…

    • Παλι ο ΛΟΓΙΣΤΗΣ φταιει?Απο ποτε εισαι σ’αυτο το προγραμμα και πληρωνεσαι κανονικα?Την αιτηση την εκανες μονος σου η’την εκανε Λογιστης?

  • Εσείς αγαπητή πληρώνεστε κανονικά από τον εργοδότη κάθε μήνα.Ο εργοδότης μετά το κλείσιμο των δύο μηνών αφού είναι οκ με τις υποχρεώσεις του απέναντι σας καταθέτει ηλεκτρονικά αίτηση πληρωμής.Δεν είστε καλά ενημερωμένη.Αλλωστε ως λογιστής θα σας ενημέρωνα πώς αφορά τον εργοδότη το θέμα της πληρωμής του από την ΔΥΠΑ και όχι εσάς.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.