Το μεγαλύτερο παιδικό θαλάσσιο πάρκο στους Νέους Πόρους

26 Ιουνίου 2023
15:31
Κανένα σχόλιο

Νέος και διασκεδαστικός τρόπος αθλητικής δραστηριότητας για παιδιά που συνδυάζει ηλιοθεραπεία, θάλασσα, άθληση με στοιχεία συντονισμού κινήσεων, ευλυγισίας, κολύμβηση κτλ.

Απέχει μόλις 1,5 ώρα και κάτι από την Κοζάνη και βρίσκεται στους Νέους Πόρους Πιερίας. Οι Νέοι Πόροι είναι μια πολυσύχναστη οργανωμένη παραλία διεθνών προδιαγραφών με ατελείωτη αμμουδιά, δίπλα στα κρυστάλλινα νερά του Αιγαίου ( Θερμαϊκού κόλπου)

Είναι το μεγαλύτερο παιδικό θαλάσσιο πάρκο στην Ελλάδα με τα πιο πολλά παιχνίδια ικανά να ξυπνήσουν  ενδιαφέρον στο παιδί σας για άθληση μέσα στην θάλασσα – ακριβώς αυτό που θέλουν οι γονείς!

Το πάρκο βρίσκεται υπό την παρακολούθηση επαγγελματία ναυαγοσώστη και το βάθος του νερού δεν ξεπερνάει το 1,20μ.

Το θαλάσσιο πάρκο λειτουργεί καθημερινά από τις 10.00 μέχρι τις 19.30 υπό την προϋπόθεση ότι οι καιρικές συνθήκες είναι ευνοϊκές.

 

ℹΕπισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας, για περισσότερες πληροφορίες: www.SeaFunPark.gr

 

Sea Fun Park Θαλάσσιο πάρκο με Φουσκωτά Παιχνίδια
693 299 9817
https://maps.app.goo.gl/z8BCqivCrBGx4nWw5

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.