Δήμος Κοζάνης: Ξεκινά η λειτουργία του νέου βρεφονηπιακού σταθμού στη ΖΕΠ (Bίντεο)

27 Ιουνίου 2023
13:18

 

Ξεκινάει τη λειτουργία του ο νέος βρεφονηπιακός σταθμός του Δήμου Κοζάνης, ο οποίος είναι εγκατεστημένος στη Ζώνη Ενεργού Πολεοδομίας. Το έργο κατασκευής ολοκληρώθηκε και ο χώρος είναι έτοιμος να υποδεχθεί τους μικρούς μαθητές με την έναρξη της νέας  σχολικής χρονιάς.

 Σημειώνεται, ότι ο βρεφονηπιακός σταθμός έχει κατασκευαστεί  με τις αρχές του βιοκλιματικού σχεδιασμού και ενσωματώνει τεχνολογίες Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, μειώνοντας σημαντικά το ανθρακικό αποτύπωμα του κτηρίου. Παράλληλα διαθέτει όλες τις κύριες και βοηθητικές εγκαταστάσεις που απαιτούνται για τη φιλοξενία των νηπίων και των βρεφών.

 Η δυναμικότητα του σταθμού είναι 31 παιδιά συνολικά,  22 νήπια και 9 βρέφη. Προβλέπεται σίτιση (πρωινό και μεσημεριανό), καθώς και μεταφορά από και προς τον βρεφονηπιακό σταθμό με σχολικό λεωφορείο.  Η φιλοξενία των παιδιών είναι δωρεάν μέσω voucher.

Δείτε το βίντεο:

Ένα σχόλιο

  • Άρε δήμαρχε δε σε αξιοποίησε ο μητσοτάκης στην κυβέρνηση χαραμίζεσαι στο δημαρχείο θα μπορούσε να κάνει την Ελλάδα αγνώριστη οπός έκανες την Κοζάνη

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.