O Στέλιος Μήλιος για την υποψηφιότητά του με τη Δημοτική Κίνηση Κοζάνη – Τοπος να ζεις

27 Ιουνίου 2023
17:12

Η Κοζάνη αντιπροσωπεύει για εμένα πολλά περισσότερα από μια απλή τοποθεσία στον χάρτη. Είναι ο τόπος που γεννήθηκα, μεγάλωσα και διαμορφώθηκα. Είναι ο τόπος που περιέχει τις αναμνήσεις μου, τα όνειρά μου και τις ελπίδες μου.

Σήμερα, γεμάτος συναισθήματα και αποφασιστικότητα, ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου για τις Δημοτικές Εκλογές.

Είμαι πεπεισμένος πως ήρθε η ώρα η νέα γενιά να γίνει διαμορφωτής των εξελίξεων

Η νεότητα μας φέρνει το πλεονέκτημα της αισιοδοξίας, της δράσης και της φρεσκάδας. Αναγνωρίζω τη σημασία της εκπροσώπησης των νέων ανθρώπων και πιστεύω ότι η φωνή μας πρέπει να ακουστεί και να εκφραστεί με πείσμα.

Με αυτήν την υποψηφιότητα, δεσμεύομαι να εκπροσωπήσω με πάθος, ενέργεια και αφοσίωσητις ανησυχίες, τα όνειρα και τις ελπίδες των νέων ανθρώπων στην Κοζάνη και να βάλω το δικό μου λιθαράκι στην διαμόρφωση των νέων συνθηκών, ώστε να επιστρέψει η νέα γενιά και να προοδεύσει στον τόπο που γεννήθηκε και μεγάλωσε.

Δουλεύουμε για το παρόν, σχεδιάζουμε για το μέλλον. Ο Δήμος Κοζάνης το αξίζει.

Με την δημοτική παράταξη Κοζάνη – Τόπος να ζεις, με Επικεφαλής και Υποψήφιο Δήμαρχο τον Χάρη Κουζιάκη, κάνουμε τον Δήμο Κοζάνης #Πρωταγωνιστή.

Στέλιος Μήλιος

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

19 σχόλια

  • Κρίμα νέα παιδιά να χρησιμοποιούν την κλασσική ξύλινη πολιτική γλώσσα με γενικότητες και αοριστολογίες…

    • πάλι εσυ Άλλη δουλειά δεν έχεις???? Αν δεν σ αρέσει παίξε παραπέρα
      Ασχολησου με την νέοφιλελευθερη πλευρά

    • Τι ήθελες να σου πει δηλαδή; Σου λέει ότι δεν είναι χαχαμπουχας και θέλεισα νέο παιδί να δουλέψει για τον τόπο του!Τι ακριβώς ειδικό και συγκεκριμένο θέλεις να σου πει;

  • Οσες φορές σε έχω διαβάσει βλέπω μόνο θεωρία, γενικολογα και ευχολόγια λες και διαβάζω πολιτικό 70 ετών. Κάνε 5 προτάσεις, πες συγκεκριμένα πράγματα και ιδέες, από πράξη πονάμε και οχι απο φιλοσοφία.

  • Έβλεπα άρθρα του εικονιζόμενου και αναρωτιόμουν πότε και που θα βάλει υποψηφιότητα. Το γνωστό και καθιερωμένο ευχολόγιο επαναλαμβάνει. Έχει δηλαδή τα φόντα να κάνει καριέρα στην τοπική αυτοδιοίκηση στην Κοζάνη.

  • Η χειρότερη επιλογή που μπορεί να κάνει ένας νέος για να προσπαθήσει να αλλάξει την κατάσταση που επικρατεί στον τόπο που ζει είναι να ακολουθήσει ένα κόμμα του συστήματος όπως όλα τα υπόλοιπα…!!!

      • Ξέρεις πόσοι άλλοι επιχείρησαν να “αλλάξουν την κατάσταση” πριν από δαυτον με την ίδια πορεία και όχι μόνο απέτυχαν αλλά έγιναν και περίγελος;;;;

  • Γενικές και αόριστες εκθέσεις ιδεών χωρίς καμία συγκεκριμένη πρόταση για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών.Για ποιό λόγο να σε ψηφίσω χωρίς να ξέρω τις προτάσεις σου;

  • Όταν βλέπουμε έναν νέο άνθρωπο να θέλει να προσφέρει στα κοινά πρέπει να τον ενθαρρύνουμε ακόμα και αν δεν συμφωνούμε απόλυτα μαζί του. Η κακία και η μιζέρια ορισμένων ξεπερνάει και την ακραία κριτική που μπορεί να είναι απαραίτητη.

  • Αυτός ο τόπος μόνο να ζει κανείς δεν είναι και απ ότι φαίνεται μάλλον δεν θα βελτιωθεί ποτέ…κατάρα έχει πέσει και δυστυχώς δεν διαφαίνεται φως στο τούνελ πάλι!!! Είναι πολύ κρίμα να “διωχθούν” και οι υπόλοιποι νέοι που έχουν μείνει μέχρι τώρα…γιατί από τις υποψηφιοτητες που παρατηρούμε μέχρι στιγμής…λύκος να μας φάει πάλι!!!! Χρειάζεται να ασχοληθούν και να βγουν μπροστά νέοι με όραμα για υλοποίηση έργων που θα κρατήσουν τον κόσμο εδώ!!!!

    • Εάν πρόσεχες καλύτερα και δεν βιαζόσουν να πετάξεις την χολή σου, θα διαπίστωνες ότι το βιογραφικό είναι ήδη αναρτημένο στην σελίδα του κ.Μήλιου. Σούρδε

  • Ακόμα και να διαφωνούμε, καλό είναι να το εκφράζουμε κόσμια απέναντι σε νέους ανθρώπους, ειδικά όταν δεν έχουν ανακατευτεί άλλη φορά με τα κοινά και δεν φέρουν ευθύνη για το -λίαν επιεικώς- μαύρο μπαχαλο του δήμου Κοζάνης. Ομοίως όταν δεν προέρχονται από το πειραματικό εργαστήριο του κάθε κόμματος.
    Ερώτηση προς τον υποψήφιο της παράταξης που γέμισε την Κοζάνη με αδέσποτα και τα παράτησε στην μοίρα τους και που η ενότητα συνεχίζει να δείχνει την ίδια ωχαδελφιστική αδιαφορία έναντι και των δημοτών και των αδέσποτων: τι θα κάνει με τα αδέσποτα ζώα; Έχοντας δει τι ΔΕΝ έκαναν το 2014-19 και βλέποντας τι ΔΕΝ κάνει η ενότητα το 2019-23. Ας μας δώσει μία ελπίδα ότι η Κοζάνη δεν θα γίνει τόπος που δεν θα θέλει κανείς να ζει, ούτε άνθρωπος, ούτε ζώο.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.