“Πυγολαμπίδα” στην Κοζάνη: Γνωρίστε τo νέο καινοτόμο ΚΔΑΠ της πόλης!

27 Ιουνίου 2023
20:39


Καλωσορίσατε στο νέο καινοτόμο ΚΔΑΠ της πόλης! Στο ΚΔΑΠ Πυγολαμπίδα κάθε παιδί είναι μοναδικό! Γι’αυτό το λόγο, το πρόγραμμά σχεδιάστηκε με βάση την ατομικότητα, τα ενδιαφέροντα, αλλά και την ανάγκη του κάθε παιδιού να αποκτήσει γνώσεις, δεξιότητες και αξίες μέσα από το παιχνίδι και τις βιωματικές δραστηριότητες.


ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Στο πρόγραμμά του ΚΔΑΠ περιλαμβάνονται ποικίλες δραστηριότητες με στόχο την παροχή γνώσεων, την ανάπτυξη δεξιοτήτων και την καλλιέργεια αξιών μέσα από καινοτόμες μεθοδολογίες που καθιστούν την Πυγολαμπίδα δημιουργική!


Οι αιτήσεις ξεκίνησαν!
Εξασφαλίστε τη θέση σας,κάνοντας την αίτησή σας για δωρεάν δημιουργική απασχόληση για όλο το χρόνο μέσω ΕΣΠΑ, συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας στη φόρμα ενδιαφέροντος, πατώντας εδώ https://rb.gy/oaiv2


Η καταληκτική ημερομηνία για την ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων είναι 11/7/2023.


Για κρατήσεις θέσεων, βοήθεια σχετικά με τη συμπλήρωση της αίτησης, καθώς και για ενημέρωση σχετικά με τα καλοκαιρινά πακέτα, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 6982942451

Υπεύθυνη προγράμματος : Γκλούμπου Βίκυ
Διεύθυνση: Κωνσταντινουπόλεως 25, Κοζάνη ( πλησίον ΕΛ.ΤΑ.)
Τηλέφωνο: 6982942451
Email: [email protected]
Facebook: ΚΔΑΠ Πυγολαμπίδα
Instagram: pigolampida

Ένα σχόλιο

  • Αυτοί ,οι νέοι επιστήμονες και επιστημόνισες ,με την εργασία τους και την προσπάθειά των αποτελούν παράδειγμα κι ελπίδα ,για την πρόοδο της πατρίδας μας! Θερμά συγχαρητήρια σε αυτούς και στους εκπαιδευτές των κ.κ.ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.