kozan.gr: Koζάνη: Καταγγελία αναγνώστη για επίθεση αδέσποτων: “Ήταν η πιο άγρια επίθεση που έχω ζήσει στην ζωή μου”

28 Ιουνίου 2023
07:19

 

Καθώς γυρνούσα σπίτι μου μεσάνυχτα μαζί με έναν φίλο μου γείτονα επίσης της περιοχής, γύρω στις 00:20-00:30, στην περιοχή ηπειρώτικα στον φούρνο του Γιάννη πιο συγκεκριμένα, είχαν καθίσει 3 αδέσποτα μπροστά από την είσοδο της πολυκατοικίας μου. Με το που μας βλέπουν να τα κοιτάμε σαστισμένοι χωρίς να ξέρουμε τι να κάνουμε, μας ορμάνε με την πιο άγρια επίθεση που έχω ζήσει στην ζωή μου από σκυλιά. Μου έχουν ξανα-επιτεθεί πριν 1 μήνα στην περιοχή ACS, αλλά αυτό ήταν το κάτι άλλο. Ο φίλος μου ανέβηκε σε ένα αυτοκίνητο και εγώ από πίσω από το αυτοκίνητο. Ζήτησα βοήθεια από τον πατέρα μου και επιτέθηκαν και στον ίδιο χωρίς καν να προλάβει να αντιδράσει. Τελικά ήρθε και με πήρε με το αυτοκίνητο του για μια απόσταση 15 μέτρων. Απευθύνθηκα στην αστυνομία Κοζάνης και μου είπανε δεν εμπλέκονται καθόλου (δεν είναι αρμόδιοι) μόνο ο δήμος ο οποίος ήταν κλειστός τέτοια ώρα. Στην ουσία πήρα τηλέφωνο για να προστατέψω άλλους ανθρώπους που θα περνούσαν αργότερα από εμένα. Και ρωτάω ως πολίτης νέος, τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και με φιλοζωικά αισθήματα άλλα και με ένστικτο αυτοσυντήρησης. Αυτός ο ανύπαρκτος Μαλούτας που είναι και τι κάνει ακριβώς? Να μας απαντήσει επίσης κάποια αρμόδια αρχή πως προστατεύουμε τους εαυτούς μας σε τέτοιες περιπτώσεις αν δεν μπορεί η αστυνομία? Πόσοι μήνες πρέπει να περάσουν για να επιλύσουν το συγκεκριμένο πρόβλημα? Πρέπει να τραυματιστεί κάποιος? Μήπως τελικά πρέπει να απευθυνθούμε στην Αθήνα? Διότι μιλάμε για ζητήματα ασφαλείας και έχω την εντύπωση ότι ο τόπος είναι ακυβέρνητος. Ευχαριστώ και συγνώμη για την μεγάλη έκταση του μηνύματος

 

41 σχόλια

  • Ακούει κανείς? Ζούμε στη χώρα που δολοφονούνται άνθρωποι από την κρατική αμέλεια και δεν ανοίγει ρουθούνι!!! Τα σκυλιά θα μαζέψουν?

  • Υπάρχουν άνθρωποι που τα ταΐζουν τα συγκεκριμένα αλλά χωρίς να τα έχουν αναλάβει.Ως αποτέλεσμα τα αδεσποτα ζώα να προστατεύουν την εκεί περιοχή και τα διπλανά στενά μιας και τα θεωρούν σπίτι τους.

    Υ.Γ.Έχουν επιτεθεί και σε εμένα και έχω φιλοζωικα αισθήματα επίσης.

  • θα ήθελα να προσθέσω και τον κίνδυνο των οδηγών. Όταν πετάγονται από οπουδήποτε για να κυνηγήσουν τα αυτοκίνητα με αποτέλεσμα πολλές φορές να μην προλαβαίνεις να αντιδράσεις. Από το πουθενά να βγαίνεις και φταίχτης.

  • 1.Ο νόμος ορίζει ότι τα αδέσποτα σκυλιά πρέπει να αφήνονται στο φυσικό τους χώρο. Όπου φυσικός χώρος, βλέπε πόλεις και χωριά.
    2. Τον νόμο τον αλλάζει πάντα η κυβέρνηση.
    3. Πόσα να κάνει κι ο Μητσοτάκης; Πόσα να δώσει και πόσους νόμους να αλλάξει;
    4. Δεν φταίει η κυβέρνηση, είναι παγκόσμιο φαινόμενο τα αδέσποτα.
    5. Όλοι ίδιοι είναι, Γιατί να πάω να ψηφίσω;
    6. Οπότε υπομονή και οεραστικά σου.

    • Δε φταίει ο Μητσοτάκης που ο λαός της Κοζάνης ψηφίζει πασοκογερους αγαπητέ. Παραθυρακια και νόμιμες λύσεις υπάρχουν. Αλλά αυτά χρειάζονται ικανότητες.

      • Μάλλον την κυβέρνηση δεν την είδες, πόσοι υπουργοί είναι πασοκ, ποτάμι,κκε Η κυβέρνηση αυτή μόνο νδ δεν λέγετε, καλό είναι να δεις στον καθρέφτη και να πεις τι ψηφισα ο μ…… Η αυτοκριτικη κάνει καλό.

    • Ο νόμος ρητά ορίζει ότι ο αρμόδιος Δήμος ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ να τα περισυλλέγει, να τα στειρωνει και να τα μαζεύει σε κλειστό χώρο, όταν αυτός γεμιζει τότε τα παλιά αφήνονται ελεύθερα και παίρνουν σειρά τα νέα. Ακούτε εκεί στον Δήμο Κοζάνης. ΥΠΟΧΡΕΟΥΣΤΑΙ, δεν είναι στην ευχέρεια σας.

    • Γιατί στις οργανωμένες κοινωνίες υπάρχει υπεύθυνος που πληρώνεται και διασφαλίζει την ασφάλεια και την ευημερία των πολιτών. Δεν μπορούμε να στηριχτούμε στην σωστή συμπεριφορά του δίπλα. Είναι μη ρεαλιστικό αυτό που λες.

    • Γιατι αυτο λεει η νομοθεσια. Την περασμενη πεμπτη τσακωθηκα με ατομο που ταιζε ασεσποτα κατω απ την οικοδομη μου και καλεσα αντυνομια που μου εβγαλε νομο οτι μπορουν τα σιτιζονται οπουδηποτε σε δημοσιο χωρο. Αντε βγαλε ακρη μετα

  • Η αστυνομία το παίζει ότι δεν είναι υπεύθυνη αλλά αν αμυνθούμε με κάποιο τρόπο πάνω σε αυτά θα μας εφαρμόσει το νονό και θα μας πάρει και τα βράκια και επιπλέον θα μας χαρακτήρισουν και όλα τα ΜΜΕ εγκληματίες…..

  • Είναι θέμα νομοθεσίας, όπως λέει πολύ σωστά παραπάνω ο σχολιαστής. Αν δεν αλλάξει η νομοθεσία μην περιμένετε τίποτα, ούτε ο Δήμος μπορεί να κάνει κάτι παραπάνω.

  • Όλοι οι φιλοζωοι εδώ γράφουν ανώνυμα Βρε ποιον κοροιδευεται; Το να τσιζεις ένα αδέσποτο είναι νόμιμο κι εσείς αν ήσασταν φιλοζωοι θα το γνωρίζατε Τώρα αν θέλετε να πούμε για το πρόβλημα των αδέσποτων ναι είναι μεγάλοΤα μόνα όμως που δεν φταίνε είναι αυτά Πάλι άνθρωποι φταινε για αυτό που συμβαίνει

  • Αν έκανε ο συμπολίτης μας το ΄΄λάθος΄΄ να τα χτυπήσει με κάποιο ξύλο , θα βρίσκονταν μπροστά σε ενδεχόμενη μήνυση και τεράστιο πρόστιμο ή φυλάκιση .

  • Μήπως είχες ληξιπροθεσμες οφειλές έναντι των σκυλιών και παρεξηγήθηκαν,μήπως προσβαλες την καταγωγή του;έλεος με τα γιγαντοσωμα σκυλιά,φόβος και τρόμος κι οι φιλοσκυλοι το χαβα τους.

  • Σε καποια περιβαλλοντα, οταν ο νομος του κρατους δεν επαρκει να καλυψει τις αναγκες, ερχεται ο νομος του πολιτη.

  • Σ εμένα είχε επιτεθεί στην κόρη μου και από τον δήμο αυτό που παριστάνει το δήμαρχο είχε στείλει και καλά κάποιον να το μαζέψει, αποτέλεσμα όλη η γειτονιά γελούσε γιατί το αδέσποτο κυνηγούσε και αυτόν που πήγε να το μαζέψει και ο οποίος δεν ξαναεμφανίστηκε, είπα να πάρω στον μαγγιριδη αλλά μου είπαν πολλοί γνωστοί ότι δεν είναι ικανός να κάνει οτιδήποτε , το μόνο που μπορείς να κάνεις φίλε μου είναι υπομονή να έρθουν οι δημοτικές εκλογές, ο δήμος μόνο δίμηνα βάζει, δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο , είπα να κινηθώ δικαστήρια να προστατέψω το παιδί μου αλλά ο δικηγόρος μου είπε ότι θα ταλαιπωρηθω άδικα αν και το μετάνιωσα που δεν τους έκανα μήνυση να σου πω την αλήθεια.
    Γράφω επώνυμα το σχόλιο μου γιατί μιλάμε για τους ανθρώπους που έβαλαν σε κίνδυνο με την ανικανότητα και ανευθυνότητα τούς το παιδί μου.

  • Αυτός ο Μαλούτας τι να προκάνει; να γεμίσει τις γούρνες στους υπέροχους δρόμους που έφτιαξε; να κόψει τα χορτάρια που διακοσμούν την πόλη μας με πράσινο; να αλλάξει τις καμένες λάμπες; Προσπαθεί και μας σκέφτεται, είναι δίπλα στους κατοίκους.
    Τελευταία πόλη την έφτασε πανελλαδικά.
    Ντου ρα λύκε.

  • Τον σκυλονόμο που ψήφισε η κυβέρνηση να οικτίρεις και όχι τον Δήμαρχο ο οποίος έχει και αυτός ευθύνες. Κατάφεραν οι σκυλολάτρισες να επιβάλουν την ψυχωσική τους αγάπη για τα σκυλιά και τα γατιά σε όλους τους συμπολίτες αυτής της χώρας. Ορίζει ως φυσικό περιβάλλον των σκύλων τις οικοδομές τα πάρκα τα πεζοδρόμια όπου γουστάρουν τέλος πάντων, και μετά οι ψυχοπονιάρηδες που ταίζουν επιτείνουν το πρόβλημαεπιτέλους πόσες επιθέσεις πρέπει να ανεχτούμε για να τα περιορίσουμε και να επανέλθει η ζωή μας σε φυσιολογικούς ρυθμούς, επιτέλους τέλος στην αδεσποτολαγνεία των σκυλόφιλων.

  • Σκυλολατρεις όντως,φιλοζωοιδεν ειναι,κρέας τρώνε μια χαρά από άλλα ταλαίπωρα ζώα που τα έχουν οι άνθρωποι απομυζήσει,κρέας,μαλλί,δέρμα,γάλα.γεμισε οι πόλη γιγαντοσωμα σκυλιά που γαυγιζουν όποιον δε γουστάρουν κι αφοδευουν όπου βρουν.

  • Καλά εκεί η περιοχή είναι γεμάτη και όντως είναι επιθετικά ! Εγώ μένω εκεί και ψάχνω ήδη άλλο σπιτι καθώς πολλές φορές αντιμετωπίζω θέμα ακόμα και να παω από το αμάξι στο σπιτι ! Ο Δήμος είναι απών και οι φιλόζωοι στην κοσμάρα τους όπως πάντα φτάιει το σύμπαν και όχι τα ζώα …

  • Γενικά όλοι μας έχουμε αυτήν την απορία πώς εκλέχθηκε ο Μαλούτας και μάλιστα 2η φορά. Είναι απορίας άξιο. Ανύπαρκτος παντού. Μόνο για να ανοίγουν τρύπες στους δρόμους όταν πλησιάζουν εκλογές είναι.

  • Μου επιτέθηκαν έξω από την πόρτα μου χθες τα ξημερώματα στην Γενική με Acs. Παραλίγο να με δαγκώσουν κι έχω και αποδείξεις.Ξυπνήστε λίγο εκεί στο Πασοκοτσαντιρακι σας.Οι φιλοζωοι ας ενδιαφερθούν λίγο και για τον συνάνθρωπο.

  • Στην περιοχή της Acs και σε όλη την περιοχή στα κρεβάτια συμβαίνει εδώ και 3 χρόνια και είναι τα ίδια σκυλιά και αυτό γιατί τα ταϊζουν συγγεκριμενα άτομα μου έχουν επιτεθεί 3 φορές χωρίς λόγο και πρωί και μεσημέρι και βράδυ και με είχε δαγκώσει το ένα πριν δύο χρόνια επειδή απλά πέρασα στα 5μετρα από μπροστά τους πήγα στον δήμο έστειλαν τάχα και τον μπόγια και δεν έγινε τίποτα απλά εξαφανίστηκαν για λίγο καιρό και ξανά εμφανίστηκαν τα ίδια σκυλιά φυσικά…

  • Όποιος θέλει να βγαίνει από το σπίτι του για περπάτημα πρέπει να φορά κράνος και στολή εκστρατείας. Πραγματικά το πιο σοβαρό ίσως θέμα το οποίο περνά χαλαρά από τους διοικούντες εδώ και χρόνια. Φυσικά για άλλη μία φορά πρέπει να συμβεί το αναπάντεχο για να κινητοποιηθούν οι πάντες. Απλώς απαράδεκτοι άπαντες.

  • Πάρτε τα μέσα στο σπίτι σας οι λατροσκυλοι, στο κρεβάτι σας να κοιμαστε αγκαλιά.
    Εχω μια απορία..Άραγε κάθε φορά που πηγαίνουν στην πλατεία ή στο σούπερ οι ίδιοι φιλεύσπλαχνοι ανθρώποι που πετάνε το περίσσευμα τους ολημερίς στα σκυλιά δίνουν και τροφή και σε αυτούς που κάθονται και περιμένουν για λίγο γάλα ή ψωμί στα πεζοδρόμια..

  • Όλοι στο δημαρχείο συνάντηση οργανωμένα κάποια στιγμή διαφορετικά θα γίνουμε εμείς και τα παιδια μας τροφή για τα αδέσποτα.Ξυπνήστε.Οι αγέλες δεν είναι
    “παίξε-γελασε”

  • Δυστυχώς οι άνθρωποι στην υπηρεσία των σκυλιών! Γιατί δεν τα παίρνουν οι σκυλολάτρεις στα σπίτια τους;

  • Αντε να μιλήσω και εγώ μιας και έχετε μιλήσει και όλοι εσείς!! Απλά θα μιλήσω και εγώ ως παθών που με ορμήσανε και εμένα σαν το φίλο παραπάνω που του επιτέθηκαν αλλά τι να πω και εγώ? Δύο λέξεις θα πω: “ΝΤΡΟΠΗ” και “ΕΛΕΟΣ”!!!!!
    (ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΤΟΥΣ ΑΧΡΙΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.