Πτολεμαΐδα: Φεύγει μεγάλη εταιρεία – Στο δρόμο οι τελευταίοι εργαζόμενοι

3 Ιουλίου 2017
11:50

Κλείνει τον κύκλο εργασιών της μεγάλη τεχνική εταιρεία που δραστηριοποιήθηκε στα Ορυχεία της ΔΕΗ τα τελευταία τριανταπέντε  χρόνια και φεύγει από την περιοχή λόγω έλλειψης αντικειμένου, απολύοντας τους τελευταίους 18 εργαζόμενους της. Οι απολυμένοι, οι οποίοι σήμερα θα υπογράψουν τις καταγγελίες σύμβασης , βρίσκονται σε απόγνωση γιατί δεν διαθέτουν εναλλακτικές λύσεις, αφού στους 2500 εργαζόμενους  του περασμένου Ιουλίου που έχασαν την δουλειά τους, προστέθηκαν μέχρι και σήμερα  αρκετοί στη λίστα της Ανεργίας  με δεδομένο ότι  πέντε εργοληπτικές εταιρείες έχουν αναστείλει την δραστηριότητα τους. Τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στο Ορυχείο Αμυνταίου,  αναμένοντας τις αποφάσεις της Διοίκησης της ΔΕΗ

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ- ΣΥΝΤΑΞΗ: Μαίρη Κεσκιλίδου

11 σχόλια

  • Δήμαρχε το χωριό σου ερήμωσε, όλοι οι 30-37 έφυγαν στην Γερμανία, εσύ περίμενε το ταμείο δίκαιης μετάβασης να φέρει δουλειές. Τώρα που θα πάνε στα υπόλοιπα ορυχεία οι εργαζόμενοι του Αμυνταίου και θα κοπούν τα 8μηνα να δεις πανηγύρι. Αντί να αντιδράσεις και να καλέσεις το κόσμο σε ξεσηκωμό εσύ ονειροπολούσες. Καλά ξυπνητούρια.

  • Δήμαρχε το χωριό σου ερήμωσε, όλοι οι 30-37 έφυγαν στην Γερμανία, εσύ περίμενε το ταμείο δίκαιης μετάβασης να σου φέρει δουλειές. Τώρα που θα πάνε στα υπόλοιπα ορυχεία οι εργαζόμενοι του Αμυνταίου και θα κοπούν τα 8μηνα να δεις πανηγύρι. Αντί να αντιδράσεις και να καλέσεις το κόσμο σε ξεσηκωμό εσύ ονειροπολούσες. Καλά ξυπνητούρια.

  • Το άσχημο είναι ότι φεύγει χωρίς να έχει πρώτα εκπληρώσει τις οικονομικές υποχρεώσεις απέναντι στους εργαζομενους που εδώ και ένα σχεδόν χρόνο έχει τμηματικά απολύσει.

  • Η χαρά όλων…….να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα ……Είναι ντροπή οι νέοι να πίνουν καφέ και να τρώνε τις συντάξεις….Τεμπέληδες παρτακηδες…Εμείς φταίμε για το κατάντημα μας….Μόνοι εμείς….άλλοι λιγότερο άλλοι περισσότερο …Γονείς που ανέθρεψαν παιδιά με την αρχή και την ιδεολογία ότι οποίος δεν δουλεύει και πληρώνεται είναι μάγκας…..ταϊστε τώρα αυτά που αναθρεψατε…..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.