Ο Κ. Πασσαλίδης για την παραίτηση Τσίπρα: “Θα εμπνέει και θα οδηγεί τους αγώνες για μια δίκαιη κοινωνία”

30 Ιουνίου 2023
06:24
Και σαν Άνθρωπος και ως πολιτικός όλα αυτά τα χρόνια ο Αλέξης Τσίπρας πορεύτηκε με ήθος, εντιμότητα, ευγένεια και γενναιότητα
Θα εμπνέει και θα οδηγεί τους αγώνες για μια δίκαιη κοινωνία
Και πάντα θα αποτελεί σημείο αναφοράς για την Αριστερά και την ευρύτερη δημοκρατική παράταξη

24 σχόλια

    • νάνε οσο και να σκουζεις ακομα και αυτο να συμβει
      εμεις στο 3% και ανθρωποι εσεις θα ειστε παντα πολιτικοι απατεωνες μικροψυχοι αλλαζονες ναρκισοι και ενα συνονθυλευμα που πορευεται με βαση το τι θα σας πει η ολιχαρχια.
      Κι απο Σεπτεμβρη πιτσα στη φορολογια και οχι μονο!
      Και καλη σας διασκεδαση 41 τακατο με το μικρο ευελικτο σχημα των 65 υπουργων οταν ολη η Ευρωπη εχει 15 ως 30 το πολυ.

      • Στάσου να επιβιώσετε Μέτα την αποχώρηση/,φυγή του Alexis και μετά αφού και εάν συνέλθετε από την ζαλάδα που σας έχει πιάσει μπορείτε να ελπίζετε. Αλλά χλωμό.

  • Τα μόνα που θα θυμάται ο λαός από τον Τσίπρα είναι το ΟΧΙ που έκανε ΝΑΙ και το ξεπούλημα της Μακεδονίας. Αυτή είναι η παρακαταθήκη του και αυτό θα θυμούνται οι επόμενες δέκα γενιές. Οι πιο ψαγμένοι θα θυμόνται και την απύθμενη υποκρισία να παριστάνει τον “Αριστερό” ενώ συγκυβερνούσε με τον Καμμένο και έγλειφε τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής.

    • ο λαός θα θυμάται, ότι παρέλαβε μια χώρα χρεοκοπημένη σε μαύρα χάλια, ένα ανύπαρκτό ΕΣΥ σε τραγική κατάσταση, μία κοινωνία διαλυμένη από τα μνημόνια και ένα ΑΕΠ μειωμένο κατά 25%, μισθούς στα τάρταρα κομμένα δώρα και συντάξεις σε δημοσίους υπαλλήλους. Από τον Τσίπρα θα θυμάται την σταθεροποίηση της οικονομίας, την έξοδο από τα μνημόνια, την ρύθμιση του χρέους που με αυτή την ρύθμιση πορεύεσαι μέχρι σήμερα, ΚΡΑΤΑΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΛΕΨΕ, ΑΦΗΣΕ ΓΕΜΑΤΑ ΤΑΜΕΙΑ, έλυσε ενα χρόνιο προβλημα με τους καλυτερους δυνατούς όρους όσον αφορά το μακεδονικό, άλλωστε το ξεπούλημα ανήκει ολοκληρωτικά στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη. ο ΣΎΡΙΖΑ συγκυβέρνησε επιτυχώς με Καμένο ένα πρώην υπουργό του Κώστα Καραμανλή και έδωσε δείγμα γραφής για κυβερνήσεις συνεργασίας.

      • Αφού να φανταστείς το 2019 κατήργησε τον ΕΝΦΙΑ, έσκισε τα μνημόνια, δεν παραχώρησε τη δημόσια περιουσία για 99 χρόνια και οι συνταξιούχοι έτρωγαν με χρυσά κουτάλια και όχι ξύλο και ληγμένα χημικά! Με τον Τσιπρόκιο γίναμε ΜΟΝΑΚΟ!

  • για έμπνευση;; ευχαριστούμε χορτάσαμε ψέμα, τυχοδιωκτισμο τυμβωρυχια πατριωτισμό αφγανοπακιστανοροματουρκολαγνια!!

  • Εσύ μας έχεις κουράσει Πασσαλίδη,άντε στο καλό,υπάρχουν νέοι άνθρωποι που πρέπει να βγούνε μπροστά.

  • Αχάριστοι και παρτάκηδες ήμασταν και αχάριστοι και παρτάκηδες είμαστε. Ο Κούλης με τους κοριούς μας αξίζει.

  • Πούλησε την Μακεδονία στους Βούλγαρους Σκοπιανούς και τώρα φεύγει. Εξάλλου αυτό ήταν και ένα από τα πολλά για να ανέβει στην εξουσία και τώρα στου ντουλάπι και αυτός

  • Δεν άντεξε να μείνει και να αντιμετωπίσει την πορεία του σύριζα από το 17, % στο 3 ή στο 2 και στην παρέα με τον βαρουφακη. Οπότε δραπέτευσε με σωσιβιο τον μισθό του βουλευτή για την επόμενη τετραετία.

    • ΠΗΔΗΞΕ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΗΔΑΛΙΟ ΜΕ ΣΩΣΙΒΙΟ ΤΗ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ ΣΤΑ ΒΡΑΧΙΑ!

  • Ό κύριος Τσίπρας έπραξε ορθά, από τό 3.5,% πήγε τόν ΣΥΡΙΖΑ στο 31% , κυβέρνησε την χώρα για τέσσερα χρόνια,έχασε βέβαια σέ τρεις διαδοχικές αναμετρήσεις αργότερα,και δέχθηκε φανερή, ή σιωπηλή κριτική από ανθρώπους πού ούτε στο δεκαπενταμελές τού σχολείου τους δεν θά μπορούσαν νά σταθούν. Όσο για το μέλλον του,προσωπικά πιστεύω ότι θά ηγηθεί τό ψηφοδέλτιο τού ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.