kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Το ΚΚΕ βάζει ψηλά τον πήχη στο Δήμο Κοζάνης – Προορίζει για υποψήφια Δήμαρχο Κοζάνης την Τίνα Κουζιάκη

30 Ιουνίου 2023
10:18

 

Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, η Κουζιάκη Θεοδώρα Ματίνα (Τίνα) θα είναι το πρόσωπο που θα προτείνει το ΚΚΕ ως υποψήφια Δήμαρχο στο Δήμο Κοζάνης στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτώβρη. Η πολύ καλή παρουσία που είχε στις προεκλογικές συζητήσεις για τις Εθνικές εκλογές αποσπώντας σημαντικό αριθμό ψήφων, είναι το βασικό κριτήριο επιλογής και για το Δήμο Κοζάνης. Πολλοί πιστεύουν πως είναι ένα πρόσωπο που μπορεί να κάνει, μετά από πολλά χρόνια, τη διαφορά για το ΚΚΕ και να προσελκύσει ψηφοφόρους κι απ’ άλλους πολιτικούς χώρους.

H Xύτρα

14 σχόλια

    • “αποσπώντας σημαντικό αριθμό ψήφων, είναι το βασικό κριτήριο επιλογής και για το Δήμο Κοζάνης”.

      Δυστυχώς το κριτήριο αυτό δεν αρκεί…
      χρειάζεται πέρα από γνώση και …. εμπειρία ζωής και δουλειάς γενικότερα, ‘οχι απαραίτητα στο δήμο.

      επιπλέον, “πρέπει να σαι πολύ λέρα για να κυβερνάς γαλέρα” και ο λαός γνωρίζει πως ισχύει, με ελάχιστες εξαιρέσεις. Πραγματική εξαίρεση ο κ. Πελετίδης στο δήμο Πάτρας – ουδεμία σύγκριση με ντόπιους αυτοδιοικητικούς και μη, ομοιδεάτες και μη.

    • Και μετά που θα κάνουν αντιπολίτευση; Στην δεξιά; Είδες 4 χρόνια να έκαναν αντιπολίτευση πουθενά αλλού εκτός του ΣΥΡΙΖΑ;

  • Μη χαίρεστε… Επειδή είναι νέα τι πάει να πει? θα τα λύσει όλα ? Κομματική εγκάθετη είναι η κοπέλα !Υπάλληλος του κόμματος..

  • Ο/Η Ο χορτασμος των εξηντατεσσαρων και των πεντακισχιλιων γραμματεων, φαρισαιων και μετακλητων. λέει:

    Άφησε τους νέους να βγουν μπροστα!
    Κι εσύ ψήφισε τους 64 που τρώνε τον περίδρομο
    κι ο κόσμος που τους ψήφισε βρίσκετε στον ανάδρομο
    της βλακείας του.

  • στο δήμο όλα τα λεφτά είναι τα άτομα του συνδιασμού. βλεπεις 5 είπαν κατεβαίνουν αλλά το ¨θα κατέβω¨ των φίλων δεν έγιναν πράξη

  • Χαχαχαχαχα αυτός ο τόπος δεν πρόκειται ποτέ να πάει μπροστά. Είναι σαν να έχουμε 1980 όλοι νομίζουν ότι μπορούν να γίνουν δήμαρχοι, τιναφταρε?

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.