‘Εδώ Κοζάνη’ (Σ. Καμπουρίδης): Ξεκίνα κι επίσημα η έναρξη του προεκλογικού μας αγώνα – Βίντεο από τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Τέταρτη 28/6

30 Ιουνίου 2023
20:50

 

Παρουσία  των υποψηφίων του κεντρικού συνδυασμού και των Τοπικών Διαμερισμάτων  ‘Εδώ Κοζάνη’, πραγματοποιήθηκε την Τέταρτη 28/6 συνάντηση στο κτήμα Κουτούκι, με τον υποψήφιο Δήμαρχο Σταύρο Καμπουρίδη, να αναλύει τους πέντε βασικούς άξονες σχεδιασμού και εργασίας, τόσο στα Τοπικά διαμέρισμα, όσο και στην πόλη της Κοζάνης.

Ο κ. Καμπουρίδης εδώ έμφαση, στην αναβάθμιση της καθημερινότητας του πολίτη και στην ουσιαστική επίλυση των προβλημάτων τους.

Αναφέρθηκε στο σχεδιασμό και την αναβάθμιση έργων ανάπλασης και παράλληλα στην τόνωση  της επιχειρηματικότητας μέσω δράσεων, καθώς  και την αναδιαμόρφωση του   αθλητισμού και του  πολιτισμού.

Με το σύνθημα :Αποφασιστικότητα και αποτελεσματικότητα για το μέλλον του Δήμου μας ξεκίνα και επίσημα η έναρξη του προεκλογικού μας αγώνα.

14 σχόλια

  • Σταύρο έχεις δυνατή ομάδα.. Ετοιμάσου για πολύ δουλειά !Παιδιά που ξέρουν τι θα πει βιοπάλη κι όχι αποτυχημένους χαρτογιακάδες !

  • Μακάρι να βγει θα έχει πολύ ενδιαφέρον. Μετά από τόσα χρόνια ψάξιμο που έχει κάνει θα φέρει σίγουρα και θάλασσα

    • Αν τον ακούσεις Θάλασσα όχι αλλά κάτι παραπλήσιο ναι ακούτε πρώτα και μετά βγάλτε τα συμπεράσματά σας

    • αστειος εισαι εσυ φιλε που αναιχεσαι τους αλλους τοσα χρονια να σε κοροιδευουν και ξαφνικα εχεις αποψη για τον Σταυρο χωρις να εχεις ιδεα τι ετοιμαζει!!!! γιαυτο λοιπον καπιοι ειστε αξιοι της μοιρα σας.μετρατε λοιπον τις λιγοστες μερες που σας εμειναν γιατι η αλαγη ΕΡΧΕΤΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!

  • η αλλαζονεια και η επαρση των πασοκοσυριζαιων της κοζανης κανει μπαμ!!!
    να ετοιμαζονται οπως με τον ιωαννιδη!

    και μην συγκρινεται τον βολο του Μπεου με την κοζανουλα του μαλουτα…θα χασετε!

    • Όλα αυτά που προανέφερες δεν έχουν καμία σχέση με το συγκεκριμένο συνδυασμό το να παίρνεις ιδέες από άλλες περιοχές και πόλεις δεν είναι κακό όσο για την πολιτική ταυτότητα που αναφέρεις αν έχεις στοιχεία διευκρινίσετε μας να ξέρουμε κι εμείς

  • Ο οπαδισμός μια χαρά κρατεί, ολυμπιακός – παναθηναικός , δεν πρόκειται ποτέ να γίνουμε πολίτες, δεν επεξεργαζόμαστε ποτέ που ρίχνουμε την ψήφο μας,ούτε δίνουμε σημασία στην ποιότητα των ανθρώπων που ζητούν την ψήφο μας, για αυτό απολαμβάνουμε τις συνέπειες των πράξεων μας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.