Σήμερα συμπληρώνεται ένας χρόνος από τα εγκαίνια του αθλητικού κέντρου «Ευάγγελος Παντελίδης» (Γράφει ο Γιώργος Παντελίδης)

30 Ιουνίου 2023
19:19
Κανένα σχόλιο

Σήμερα συμπληρώνεται ένας χρόνος από τα εγκαίνια του αθλητικού κέντρου «Ευάγγελος Παντελίδης». Στην εκδήλωση που πραγματοποιήσαμε παρουσία της υφυπουργού τουρισμού Σοφίας Ζαχαράκη, δημάρχων και πλήθος φίλων, πελατών, συνεργατών και παραγόντων του αθλητισμού αναφερθήκαμε αφενός στον μετασχηματισμό της επιχείρησης μας ώστε να είναι λιγότερο ευάλωτη σε κρίσεις και προκλήσεις αλλά και στα οφέλη του αθλητικού τουρισμού για όλη την περιοχή μας. Τότε όλα αυτά ακούγονταν ίσως ουτοπικά σε πολλούς αλλά σήμερα το «όνειρο» του θείου μου Ιάκωβου Παντελίδη για το πιο σύγχρονο αθλητικό κέντρο στην Ελλάδα έχει πάρει σάρκα και οστά. Μέχρι σήμερα το 2023 έχουμε πραγματοποιήσει 5 τουρνουά παιδικών ακαδημιών με συνολική συμμετοχή 1200 παιδιών από όλη την βόρειο Ελλάδα, πραγματοποιήθηκε το γυναικείο camp της young dreamers και αναμένουμε για προετοιμασία τον Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο 2 ομάδες Α εθνικής Ελλάδος, 1 ομάδα Α εθνικής Κύπρου, 6 ομάδες Β εθνικής Ελλάδος, 2 ομάδες Γ εθνικής Ελλάδος, 4 ακαδημίες, ένα camp Tae Kwo do, ένα camp ακαδημιών μπάσκετ και συνεχώς προστίθενται νέες κρατήσεις.

Με μόνη στήριξη την φυσική παρουσία του δημάρχου Εορδαίας κ. Πλακεντά σε κάθε μας εκδήλωση τον οποίο ευχαριστούμε για το συνεχές ενδιαφέρον του και στήριξη του. Όταν σε όλη την Ελλάδα τα αθλητικά κέντρα χρησιμοποιούν δημόσιες υποδομές εμείς με πίστη στις δυνατότητες της ιδιωτικής πρωτοβουλίας έχουμε καταφέρει να τοποθετήσουμε την Πτολεμαΐδα στο επίκεντρο του επαγγελματικού και ερασιτεχνικού αθλητισμού. Σε μια περιφέρεια που ο τουρισμός μοιάζει να είναι άπιαστο όνειρο πλην ελαχίστων εξαιρέσεων ( Νυμφαίο, Καστοριά) και δεν υπάρχει καν αντιπεριφέρεια τουρισμού οι ξενοδόχοι που δραστηριοποιούμαστε σε αυτόν τον κλάδο νιώθουμε πολλές φορές να βρισκόμαστε σε αδιέξοδο. Παρόλαυτα υπάρχουν δυνάμεις που αν αξιοποιηθούν θα αντιστρέψουν τους αριθμούς και θα δημιουργήσουν θέσεις εργασίας που έχουμε τόσο ανάγκη σε αυτη την μεταβατική περίοδο της δίκαιης μετάβασης μετά την απολιγνιτοποίηση.

Αυτή η περιοχή πρέπει και θα έχει μέλλον όσο ζούμε, επενδύουμε και καινοτομούμε εδώ. Εμείς από την πλευρά μας το 2024 θα κατασκευάσουμε και τρίτο γήπεδο ποδοσφαίρου αλλά και επιπλέον υποδομές για να καλύψουμε το αυξημένο ενδιαφέρον ομάδων από την Ελλάδα και όχι μόνο. Σας ευχαριστούμε όλους για την διαρκή στήριξη στα 34 χρόνια λειτουργίας μας ως ξενοδοχειακός όμιλος και σας υποσχόμαστε πως θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε σε αυτή την περιοχή που μας στηρίζει!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.