kozan.gr: Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 30 Ιουνίου στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Κοζάνης η πρεμιέρα της παράστασης της κεντρικής σκηνής του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης «Αταίριαστο Ζευγάρι» (Φωτογραφίες & Βίντεο)

30 Ιουνίου 2023
23:00

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 30 Ιουνίου στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Κοζάνης η πρεμιέρα της παράστασης της κεντρικής σκηνής του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης «Αταίριαστο Ζευγάρι».

18 σχόλια

  • Υπάρχει μια γενική αδιαφορία κατάθλιψη στον κόσμο της κοζανης , κάτι γίνεται δεν μπορώ να το εξηγήσω…όλοι κλεισμένοι μέσα είναι….

    • Γεμάτη κόσμο η πλατεία, οι καφετέριες και τα κλαμπ. Μια χαρά βγαίνει ο κόσμος,. Το δηπεθε δεν τον “τραβαει” γιατι την πτοώθηση την κςνουν ερασιτέχνες ανίδεοι που τους συμφέρει να μην υπάρχει προσέλευση.

      • Στο ΔΗΠΕΘΕ δεν υπαρχει κανεις για να κανει προώθηση. Την προωθηση την εχουν αναλαβει ο προεδρος και ο καλλιτεχνικος διευθυντης προσωπικα. Δεν εχουν κανεναν υπαλληλο γι αυτο.Ούτε καν ερασιτέχνη. Αλλωστε δεν υπάρχουν ερασιτέχνες υπάλληλοι σε κανεναν οργανισμό.( Μην μπερδευεστε με τους ηθοποιούς, είναι άλλο θεμα αυτο). Αρα πώς θα γινει σωστα η προώθηση… Και ο προεδρος και ο καλλιτεχνικος διευθυντής δεν εχουν καμια σχεση με την προώθηση.

  • Πολύ ωραία παράσταση αλλά δυστυχώς δεν γέμισε το θέατρο,θα το άξιζε.Οσο για τον Δήμαρχο που ήρθε τελευταίος,λες και είναι ο Π.Δ., τα χάλια τα είδε??? Α είχε νυχτώσει ,που να δεί.

  • Πολύ όμορφη παράσταση , δυστυχώς όμως δεν γέμισε,αν και άξιζε.Ο Δήμαρχος ως συνήθως ήρθε τελευταίος!!! Τα μαύρα χάλια του υπαίθριου θεάτρου τά είδε??? Μπα είχε νυχτώσει!!! Καί δυστυχώς οι Πολιτικοί του Νομού μας ως συνήθως έλαμψαν με την απουσία τους.Καμια στήριξη

  • Στο ΔΗΠΕΘΕ δεν υπαρχει κανεις για να κανει προώθηση. Την προωθηση την εχουν αναλαβει ο προεδρος και ο καλλιτεχνικος διευθυντης προσωπικα. Δεν εχουν κανεναν υπαλληλο γι αυτο. Ούτε καν ερασιτεχνη ανιδεο. Αρα πώς θα γινει σωστα η προώθηση.

  • Το ΔΗΠΕΘΕ δεν τραβάει κόσμο γιατί το απαξιωσαν αυτοί που κάθονται στην πρώτη γραμμή, ο Μαλουτας και η παρέα του με τα κολλήματα τους για δικό τους διευθυντή. Έγιναν ρεζίλι σε όλη την Ελλάδα αλλά πέρα βρέχει. Λες και πληρώνουν απ’ την τσέπη τους. Φυσικά ευθύνη έχει και ο Κέφαλος και ο καλλιτεχνικός διευθυντής Από αποτέλεσμα μηδέν.

  • Η παράσταση ήταν μέτρια. Μια παράσταση μόνο για να γίνει. Το ΔΗΠΕΘΕ μας χαιρέτησε από καιρό με τις επιλογές συγκεκριμένων προσώπων. Ο κόσμος του γύρισε την πλάτη και καλά έκανε. Η εμμονή να γίνει καλλιτεχνικός διευθυντής ο κύριος Βασιλειάδης διέλυσε το ΔΗΠΕΘΕ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.