kozan.gr: O Δήμαρχος Σερβίων ενημέρωσε τους βουλευτές της Π.Ε Κοζάνης για το ενδεχόμενο διακοπής λειτουργίας του καταστήματος της Τράπεζας ALPHA BANK στα Σέρβια

1 Ιουλίου 2023
09:40

 

O Δήμαρχος Σερβίων ενημέρωσε τους βουλευτές της Π.Ε Κοζάνης για το ενδεχόμενο διακοπής λειτουργίας του καταστήματος της Τράπεζας ALPHA BANK στα Σέρβια. Όπως αναφέρει στην επιστολή του: “Mε μεγάλη έκπληξη αλλά και απογοήτευση ενημερωθήκαμε για τη διακοπή λειτουργίας του καταστήματος της Τράπεζας ALPHA BANK στα Σέρβια. Η απόφαση αυτή λήφθηκε δίχως να ληφθεί υπόψη η κίνηση της Τράπεζας σε συναλλαγές αλλά και όγκος της ηλεκτρονικής εξυπηρέτησης των πελατών – κατοίκων του Δήμου Σερβίων. Είναι μόλις λίγες οι ημέρες όπου ο Δήμος μας έπαψε να είναι αποκλεισμένος από το κέντρο της Δυτικής Μακεδονίας και η ταλαιπωρία των απλών πολιτών αλλά και των εμπόρων πιθανολογείται με βεβαιότητα. Η εξέλιξη αυτή μόνο ως δυσάρεστη μπορεί να εκληφθεί και δια του παρόντος διαμαρτυρόμαστε εντόνως και αιτούμεθα να μπει ένα τέλος στην συνεχή υποβάθμιση της περιοχής μας”.

kozan.gr

12 σχόλια

  • Μα τι λες Ελευθερίου; Τα Σερβια-και όχι ο δημος γιατί η βόρεια ζώνη τα Καμβούνια και το Λιβαδερό δεν είχαν προβλημα- εξακολουθούν να είναι αποκλεισμένα! Αλλά αυτά λες όταν ταυτίσεις τα Σέρβια με όλον τον δήμο! Διότι το βασικό πρόβλημα είναι το εμπόριο, τα ΚΤΕΛ, τα φορτηγά! Κανείς ιδιώτης με ιχ δεν επαθε κάτι πηγαίνοντας από ρυμνιο άλλωστε και τώρα με τα φανάρια η καθυστέρηση υπάρχει!

    Και καλά πετάς το μπαλάκι στους βουλευτές! Η “υπουργαρα μας” τι έκανε; ΕΣΥ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ;
    ΚΑΜΕΝΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΛΕΙΣΤΗ ΓΕΦΥΡΑ
    ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΕΣ

  • Πότε ανοίγει η γεφυρα;
    Στις επόμενες εκλογες;
    Χθες ένα τρένο με 335 επιβάτες
    Ακινητοποιηθηκε σε τούνελ.
    Και ο Γεραπετριτης;
    Τρίβει τα χέρια του ,μιας και ο Στουρναρας
    Είναι ο νέος υπουργός μεταφορων!
    Κι ο Καραμανλής;βγήκε πρώτος σε ψηφους!
    Ολα θα κλείσουν στο τέλος και τα σπίτια μας
    Με εθνικές τραγωδίες των Τεμπων και τράπεζες και
    σχολεία και τα παντα!
    Κρίμα, κρίμα τόσοι νέοι άνθρωποι….

  • Δυστυχώς τα πληθυσμιακά δεδομένα της τελευταίας απογραφής είναι αμείλικτα. Πληθυσμός Σερβίων ίσος με τον πληθυσμό του Κρόκου….
    Όλα τα άλλα παρηγοριά στον άρρωστο

    • Μα τι λες; Δεν αναπτύσονται τα Σέρβια τώρα μια τετραετία; Αλλά μας λένε οι 3Α3Κ;
      Έκλεισε η Πειραιώς, Βασίλη τράπεζα των αγροτών, φεύγει η alphabank, δύο μαγαζιά έμειναν στην πλατεία που ξέρουμε ποιοι τα έχουν να ατενίζουν ένα ΚΑΜΕΝΟ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ!

  • Ο λαός μίλησε σε δύο συνεχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις, οπότε ότι και να πάθει είναι υπεύθυνος. Δεν ψήφισα κανένα από τα τρία πρώτα κόμματα αλλά αν ψήφιζα κριτήριο θα ήταν το δημόσιο χρέος, πόσο το παρέλαβαν και πόσο το παρέδωσαν. Δείτε τα στοιχεία και οι νοήμων θα μετανιώσουν για την επιλογή τους.

  • Εννοώ τον Καραμανλή τον πλέι στέισον Β’ κι όχι τον άλλον ,τον Α’που έκανε διακοπές στο Παρίσι 11 ολόκληρα χρονια!
    Κι εσύ φουκαρακο ελληνακο ,ψηφισες νέα δημοκρατια ,χωρίς να έχεις δει τη θάλασσα, ούτε σε ζωγραφικό πινακα!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.