kozan.gr: Εμφάνιση αρκούδας, μεσημέρι Σαββάτου 1 Ιουλίου, σε δρόμο στην ευρύτερη περιοχή του Καπνοχωρίου Κοζάνης (Βίντεο)

1 Ιουλίου 2023
15:33

 

Εμφάνιση αρκούδας, μεσημέρι Σαββάτου 1 Ιουλίου, σε δρόμο στην ευρύτερη περιοχή του Καπνοχωρίου Κοζάνης. Bίντεο αναγνώστη

 

 

11 σχόλια

  • Συγκεκριμένα, είναι ο δρόμος που ξεκινάει από τον οικισμό Ανατολικό (Εβρέν Εζλί) προς τη διασταύρωση του Αγίου Χαραλάμπου.

  • Ο τόπος είναι γεμάτος αρκούδες που ψάχνουν τροφή. Η είδηση θα ήταν να υπήρχε ένας φορέας που να μπορεί να τις διαχειριστεί αποτελεσματικά ώστε να μην έχουν ανάγκη να πλησιάζουν σε οικισμούς.

  • Είδηση θα ήταν, να μην εμφανισθεί αρκουδα!
    Θέλατε ανεμογεννητριες και μητσοτακη.
    Και στα σχολεία θα γράφονται από πρώτη Σεπτεμβρίου.

    • Καμια σχέση με ανεμογεννητριες, οι αρκούδες ήταν σε καθεστώς αυστηρής προστασίας και ο πληθυσμός τους παρουσιάζει έκρηξη. Αν ειμασταν σοβαρό κράτος θα υπήρχε εντολή για διαχείριση τους και εννοω θανάτωση σε ένα ανεκτό πληθυσμό.

  • Όταν δεν υπάρχουν βουνά και δάση για να κρυφτούν, επόμενο είναι να κατέβουν στα χωριά. Ανεμογεννήτριες και φωτοβολταϊκά θέλατε.

  • Να ευχόμαστε να μην υπάρξει κανένα δυστύχημα, καμιά κατακρεούργηση ανθρώπου εντός κατοικημένης περιοχής!!! Τότε ίσως, αφυπνισθούν οι ανευθυνουπεύθυνοι!!

  • Πολύ έξυπνος ο οδηγός να κυνηγάει την αρκούδα! Κάτι τέτοιοι παίρνουν δίπλωμα, ενω θα έπρεπε να τους το αφαιρούν μετά από τέτοιες μαγκιές!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.