kozan.gr: Εορδαία: Εικόνες καταστροφής του οδοστρώματος σε κομμάτι του δρόμου που συνδέει Ασβεστόπετρα – Προάστιο (Φωτογραφίες)

1 Ιουλίου 2023
18:53

Εικόνες καταστροφής του οδοστρώματος σε κομμάτι του δρόμου που συνδέει Ασβεστόπετρα – Προάστιο. Όπως καταγγέλει στο kozan.gr κάτοικος της Ασβεστόπετρας: “Σήμερα το μεσημέρι περνώντας από το δρόμο που συνδέει τα χωριά Ασβεστοπετρα -Προαστιο αντίκρισα αυτές τις εικόνες που θυμίζουν άλλες δεκαετίες! Προφανώς κάποιο όχημα μεγάλου βάρους το δημιούργησε με αποτέλεσμα οι κάτοικοι των δύο χωριών και όχι μόνο να δυσανασχετούν! Ελπίζω οι αρμόδιοι να επιληφθούν του θέματος προς άμεση αποκατάσταση”.

 

 

3 σχόλια

  • Βασικά η είδηση είναι ότι υπάρχει δρόμος που συνδέει την Ασβεστόπετρα με το Προάστιο και μάλιστα είναι και άσφαλτος. Γιατί; 😁😁

  • Γιατί υπήρξε κάποιος άξιος πρόεδρος που ήταν η αιτία να γίνει αυτός ο δρόμος.
    Από την άλλη, εδώ στην Ελλάδα έχουμε την νοοτροπία, για να φτιάξουμε κάτι, πρέπει να χαλάμε κάτι άλλο.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.