Η Δόξα Βερμίου Πύργων Εορδαίας χαιρετίζει και επικροτεί την ιστορική ένωση Εορδαϊκού και Μακεδονικού Φούφα

2 Ιουλίου 2023
09:26

 

Η Δόξα Βερμίου Πύργων επικροτεί και χαιρετίζει την ιστορική ένωση Εορδαϊκού και Μακεδονικού Φούφα και συμφωνεί με την άποψη να σταθεί συνοδοιπόρος ώστε να υπάρξει μια αμφίδρομη στήριξη για την ευημερία και εξέλιξη του ποδοσφαίρου της Εορδαίας.

4 σχόλια

  • Μακεδονικός Φούφα ή Μακεδονικός – Φούφας,δηλ.ο Σύλλογος με την επωνυμία Μακεδονικός με έδρα τον Φούφα ή ο Σύλλογος με την επωνυμία Μακεδονικός – Φούφας με έδρα την τοπική κοινότητα του Φούφα.Η τοπική κοινότητα ονομάζεται Φούφας προς τιμήν του ήρωα Ζαχαρία Παπαδά που έπεσε μαχόμενος εκεί κατά τον Μακεδονικό αγώνα ( για όσους βέβαια δεν το γνωρίζουν ) με το ψευδώνυμο καπετάν Φούφας.
    Ο Φούφας,του Φούφα λοιπόν και όχι η Φούφα,της Φούφας.Συγγνώμη,αν κούρασα τους αναγνώστες.

    • Γνωστά όσα αναφέρετε στους περισσότερους, αλλά καλά κάνετε και τα αναφέρετε. Ωστόσο εγώ δεν κατάλαβα. Πού είδατε στο δημοσίευμα να αναγράφεται το όνομα σε θηλυκό γένος;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.