kozan.gr: Το 1o τουρνουά χειροπάλης στην Πτολεμαΐδα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 2/7 στο χώρο της Λαϊκής Αγοράς (Βίντεο & Φωτογραφίες)

2 Ιουλίου 2023
18:20

Το 1ο τουρνουά χειροπάλης, που διοργανώνεται στην Πτολεμαΐδα, με πρωτοβουλία του  τοπικού αθλητή Παναγιώτη Σακαρίδη και σε συνεργασία με τον Δήμο Εορδαίας, στην προσπάθεια του να διαδώσει το συγκεκριμένο άθλημα και να καταστήσει τους αγώνες χειροπάλης θεσμό για τη Βόρεια Ελλάδα, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 2/7 στο χώρο της Λαϊκής Αγοράς.

 

10 σχόλια

  • Να δώσετε συγχαρητήρια σε αυτόν που είχε την ιδέα να βάλει τις διαφημιστικές σημαίες μπροστά στην εξέδρα δεξιά και αριστερά. Δεν βλέπαμε τίποτα. Την επόμενη φορά να βάλει κουρτίνες μπροστά.

  • Είναι λυπηρό όταν υπάρχουν τέτοιες διοργανώσεις να μην υπάρχουν θετικά σχόλια από τους αναγνώστες???

    • Πραγματικά πήγα να παρακολουθήσω με πολύ θετική διάθεση, γιατί δεν είχα ξαναδεί live κάτι τέτοιο. Πιο βαρετό θέαμα δεν έχω δει. Στον τρίτο αγώνα είχα βαρεθεί και είχα φύγει.

  • Αντε να γίνει και το πρώτο τουρνουά χαστουκιού κλοτσιάς και μαλλιοτρβήγματος ουτους η άλλος η νεολαία δεν έχει όρεξη να πάει να δουλέψει στα χωράφια να μαζέψουν κεράσια, ροδάκινα, μπάλες άχυρα κ.α

  • Το θέαμα είναι φαίδρο όχι λόγω του αθλήματος ή των συμμετεχόντων αλλά λόγω του χώρου. Θυμίζει τις παραστάσεις του Τρομάρα. Βρείτε έναν κλειστό χώρο ή καμία πισίνα τουλάχιστον.

  • Ένα καλο λόγο δεν έχετε να πειτε που κάποιος παιρνει πρωτοβουλια να αναλάβει την διοργάνωση ενός τουρνουά πρώτοφανους για την πολη μας, έστω και με κάποια λάθη… Για αυτό δεν παμε μπροστά!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.