Ο Ιπποκράτης καλωσορίζει το νέο μαγνητικό τομογράφο Siemens Magnetom Altea 1,5T στην Κοζάνη

3 Ιουλίου 2023
12:13
Κανένα σχόλιο

Ένας νέος και σύγχρονος μαγνητικός τομογράφος, ο Magnetom Altea 1,5T του οίκου Siemens Healthcare έχει εγκατασταθεί και λειτουργεί εδώ και λίγες μέρες στο Διαγνωστικό Κέντρο Ιπποκράτης Κοζάνης. Πρόκειται για έναν τελευταίας τεχνολογίας μαγνητικό τομογράφο με αποτύπωση υψηλής ποιότητας που δίνει έμφαση στην ικανοποίηση του ασθενή και στη βελτίωση των συνθηκών κατά την εξέταση.

Ο νέος Μαγνητικός Τομογράφος φιλοξενείται πλέον σε έναν πλήρως ανανεωμένο και ειδικά διαμορφωμένο χώρο προσφέροντας μια ιδιαίτερα φιλική εμπειρία στους εξεταζόμενους.

Ο Magnetom Altea είναι εξοπλισμένος με την τελευταία BioMatrix τεχνολογία, με δυνατότητα επεξεργασίας εικόνων με χρήση A.I. καθώς και τεχνολογία Turbo Suite Essential που επιτρέπει την πραγματοποίηση εξετάσεων στον μικρότερο δυνατό χρόνο.

Σημαντικά πλεονεκτήματα του νέου μαγνητικού τομογράφου το φαρδύτερο τούνελ (70cm) που βοηθά ακόμα και ασθενείς με υψηλό δείκτη μάζας σώματος (BMI υπέρβαρων) να μπορούν εύκολα να εισέλθουν στον μαγνητικό τομογράφο και να κάνουν την εξέταση με μεγαλύτερη άνεση, ελαχιστοποιώντας έτσι το αίσθημα της κλειστοφοβίας.

Η παράδοση 20 χρόνων λειτουργίας του Ιπποκράτη με υπερσύγχρονο εξοπλισμό και υψηλό επίπεδο κατάρτισης ανθρώπινου δυναμικού, διασφαλίζουν την ποιοτική παροχή υπηρεσιών στους πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας και των γύρω περιοχών.

Ο Ιπποκράτης, συνεπής στην αποστολή του για την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών υγείας αναβαθμίζεται εκσυγχρονίζοντας συνεχώς τον ιατρικό του εξοπλισμό.

Διαγνωστικό Κέντρο ‘Ιπποκράτης Κοζάνης Α.Ε.’

Φιλίππου Β΄ 1 Κοζάνη

Τηλ 2461054400

info@ippokratiskoz.gr

www.ippokratiskoz.gr

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.