Συγχαρητήρια επιστολή του 1ου ΕΠΑΛ ΚΟΖΑΝΗΣ

3 Ιουλίου 2023
12:34
Κανένα σχόλιο

Ο Διευθυντής, ο Σύλλογος διδασκόντων και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου ΕΠΑ.Λ. Κοζάνης θα ήθελε να εκφράσει τα θερμά του συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές του που ολοκλήρωσαν την πορεία τους στην Δευτεροβάθμια Επαγγελματική Εκπαίδευση συμμετέχοντας στην επίπονη διαδικασία των Πανελλήνιων Εξετάσεων.  

Σε αυτούς που δεν κατάφεραν να επιτύχουν τους στόχους που είχαν θέσει θέλουμε να τους υπενθυμίσουμε ότι εμείς πιστεύουμε σε αυτούς και είμαστε σίγουροι ότι με υπομονή, επιμονή και θάρρος θα αδράξουν τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν μπροστά τους. Η μη επίτευξη ενός στόχου δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση ένδειξη αποτυχίας αλλά αφορμή για μια νέα προσπάθεια. 

Στους μαθητές , οι οποίοι με ισχυρή θέληση, επιμονή, κόπο και θυσίες άνοιξαν και επίσημα πλέον τον δρόμο για την είσοδο τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, αξίζουν αναμφίβολα τα θερμότερα συγχαρητήρια μας καθώς και οι καλύτερες ευχές μας για την περαιτέρω πρόοδο και επιτυχία στο νέο όμορφο κεφάλαιο που ανοίγεται στην ζωή τους ως ακαδημαϊκοί πλέον πολίτες. Ξεχωριστά σημαντική και άξια συγχαρητηρίων στην προσπάθεια των μαθητών, είναι βέβαια η συνδρομή των εκπαιδευτικών, αλλά και η συμβολή των οικογενειών τους όλο το προηγούμενο διάστημα, συμπαραστάτες και κοινωνοί στον αγώνα τους. Αναμφίβολα όμως η επιτυχία τους είναι προσωπική, καθώς είναι αποτέλεσμα της δικής τους εργασίας και  συνιστά επιβράβευση της πολύχρονης προσπάθειάς τους για την κατάκτηση της γνώσης. 

Από τη Διεύθυνση

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.