Άνοιξε η γραμματεία του νέου ΚΔΑΠ Πυγολαμπίδα!

3 Ιουλίου 2023
14:56
Κανένα σχόλιο

 

 Από Δευτέρα 3/07/2023 το νέο ΚΔΑΠ Πυγολαμπίδα σας περιμένει στη γραμματεία της δομής για να σας βοηθήσει να συμπληρώσετε την αίτηση σας στην ΕΕΤΑΑ, αλλά και να σας ενημερώσει σχετικά με το νέο καλοκαιρινό τους πρόγραμμα!

Μπορείτε επίσης να κλείσετε το ραντεβού σας στο τηλέφωνο 6982942451

Ωράριο λειτουργίας γραμματείας:

Πρωί: 12:00-14:30

Απόγευμα 17:30 -19:00

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

 

Ποιό είναι το ωράριο λειτουργίας του ΚΔΑΠ?

Το ΚΔΑΠ λειτουργεί εκτός σχολικού ωραρίου, αλλά τις περιόδους, όπως Χριστούγεννα, Πάσχα και καλοκαίρι συνεχίζει τη λειτουργία του σε πρωινά τμήματα.

 

Ποιές ηλικίες είναι δεκτές?

Στο ΚΔΑΠ μας δεχόμαστε παιδιά ηλικίας 5-12 ετών.

 

Ποιό είναι το κόστος?

Οι δικαιούχοι με voucher του προγράμματος “Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για την πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης, Περιόδου 2023-2024” έχουν την δυνατότητα να φοιτήσουν δωρεάν στο ΚΔΑΠ μας για όλο το χρόνο. Οι μη κάτοχοι voucher μπορούν να επωφεληθούν από τα προνομιακά μας πακέτα.

.

Εξασφαλίστε τη θέση σας,κάνοντας την αίτησή σας για δωρεάν δημιουργική απασχόληση για όλο το χρόνο μέσω ΕΣΠΑ, συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας στη φόρμα ενδιαφέροντος, πατώντας εδώ

https://rb.gy/oaiv2

Η καταληκτική ημερομηνία για την ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων είναι 11/7/2023.

Υπεύθυνη προγράμματος : Γκλούμπου Βίκυ, Εκπαιδευτικός

Διεύθυνση: Κωνσταντινουπόλεως 25, Κοζάνη ( πλησίον ΕΛ.ΤΑ.)

Τηλέφωνο: 6982942451

Email: [email protected]

Facebook: ΚΔΑΠ Πυγολαμπίδα

Instagram: pigolampida

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.