Η Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης συμμετέχει στην Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2023 της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος

3 Ιουλίου 2023
15:00

Η Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης συμμετέχει στην Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2023 της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος με τίτλο «100 ακριβώς! Θησαυροί της Άλκης και της Ζωρζ…» και αναζητά εθελοντές για την υλοποίηση των δράσεων.

Στη διάρκεια της εκστρατείας θα υλοποιηθούν εκπαιδευτικές, καλλιτεχνικές και ψυχαγωγικές δράσεις και τα παιδιά θα ζήσουν δημιουργικές “περιπέτειες” με κεντρικό άξονα το βιβλίο.

Οι ενδιαφερόμενοι/ ενδιαφερόμενες με δημιουργική διάθεση, φαντασία και θέληση να προσφέρουν και να μοιραστούν τις δικές τους γνώσεις κι εμπειρίες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή παρουσιάζοντας και υποστηρίζοντας ιδέες και δραστηριότητες που θα συμβάλουν στην καλύτερη υλοποίηση του προγράμματος. Ευπρόσδεκτες είναι όλες οι δεξιότητες καθώς υπάρχουν πολλά πεδία δράσης.

Για δηλώσεις συμμετοχής πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο

https://forms.gle/uEAVKs6ZFfLFjmYs8

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλ. 2461049319,
εσωτ 145, κα Σιώκη Σωτηρία

Ένα σχόλιο

  • Πάλι εκδήλωση με βιβλία; Η εύκολη λύση για να λέμε ότι κάτι κάνουμε, μια και βαπτίσαμε τις περιοδείες των Αθηναίκων Θιάσων ως… “Λασσάνεια”…Τα ίδια έξι άτομα με το αζημίωτο πάλι;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.