Ο Θανάσης Χατζής στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτώβρη θα είναι υποψήφιος με την Ενότητα!

4 Ιουλίου 2023
11:57

Ο Θανάσης Χατζής στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτώβρη θα είναι υποψήφιος με την Ενότητα!

Ο Θανάσης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κοζάνη.

Έχει σπουδάσει Νομική στο Πανεπιστήμιο της Μπολόνια και το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Διατηρεί δικηγορικό γραφείο στην Κοζάνη.

Είναι ενεργό μέλος της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων.

Στην «Ενότητα» πιστεύουμε στην ομαδική δουλειά και τις συλλογικότητες. Ξέρουμε καλά πως οι ομάδες που έχουν συνοχή και στοχοπροσήλωση μπορούν να καταφέρουν πολλά.

Με τις αξίες αυτές πορευτήκαμε μέχρι σήμερα και έτσι θα συνεχίσουμε γιατί μόνο με ενότητα ο τόπος μας προοδεύει.

Προχωράμε μαζί!

11 σχόλια

  • Αγαπητέ Αθανάσιε πες μας δημόσια 5 λόγους που σε έκαναν να πας με τον Μαλούτα. Αντιθέτως υπάρχουν 105 λόγοι να μην πάει κάποιος. Η Κοζάνη χρειάζεται ΜΙΑ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ. Και φυσικά όχι τους Μαλούτα-Μιχαηλίδη και τα ορφανά του Σημανδράκου. Ο Μαλούτας αγαπητέ Αθανάσιε, τι θα κάνει τώρα που δεν έκανε στα 38 χρόνια που είναι στο Δήμο; Απλώς προσπαθεί με διάφορα τσιτάτα, με σκέρτσα και με νέους υποψηφίους σαν κι εσένα να μετατραπεί ΣΕ ΙΣΟΒΙΟ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΟΛΙΓΑΡΧΗ που τον ενδιαφέρει μόνο ο αυτοδιοικητικός μισθός. Ο Μαλούτας είναι ένα παλιό εισιτήριο και τα παλιά εισιτήρια δεν περνάνε στα καινούργια λεωφορεία της αυτοδιοίκησης. Ο Μαλούτας και η αυτοδιοικητική του μπάντα που έχει τους συμβούλους του Σημανδράκου, οι οποίοι πρόδωσαν την λαική εντολή που πήραν. Ο λαός τους είπε τότε όχι στον Μαλούτα και αυτοί πήγαν με τον Μαλούτα. Τι τους συνδέει όλους αυτούς Αθανάσιε Χατζή. Αυτό που λέει το γνωστό άσμα της Ρίτας Σακελαρίου: «ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΟ ΤΟ ΠΙΟΤΟ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ , ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΑΧΤΑΡΙΣΕ ΝΑ ΠΙΕΙ; ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΛΥΚΑ ΤΗΣ ΚΛΕΜΜΕΝΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ, ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΥΤΕΙ!»

  • Ο Βαγγέλης από τα Γρεβενά, εταίρος στον δήμο και στη ζωή…θα στηρίξει μαλούτα; Άλλωστε ο πάλαι ποτέ πασοκος που πούλησε στις περιφερειακές εκλογές το ΠΑΣΟΚ το 2014 σήμερα είναι πρόεδρος

  • Κρίμα Θανάση νόμιζα πως ήσουν ενεργός και σκεπτόμενος πολίτης αλλά με αυτή σου την επιλογή δείχνεις πως δεν ενδιαφέρεσαι πραγματικά για τον Δήμο γιατί πολύ απλά ούτε ο μαλουτας ενδιαφέρεται και το έχει αποδείξει περίτρανα!!! Λυπάμαι πολύ!!!

  • Ακόμα ένας υποψήφιος που θα το φυσάει και δεν θα κρυώνει. Είναι να δω το πρόγραμμα του Μαλούτα τι θα κάνει τώρα που δεν έκανε εδώ και 40 χρόνια.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.