Επίσκεψη του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Κασαπίδη στο Γενικό Νοσοκομείο Φλώρινας

4 Ιουλίου 2023
16:47

 

Επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Φλώρινας πραγματοποίησε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης, συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας Γιώργο Μαργαρίτη και τον Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας Σωτήρη Βόσδου, την Τρίτη 4 Ιουλίου 2023.

Ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας Γιώργος Μάντσος ενημέρωσε τον Περιφερειάρχη και τους Αντιπεριφερειάρχες για τις προμήθειες τεχνολογικού εξοπλισμού και ιδιαίτερα αυτών που έχουν χρηματοδοτηθεί από το ΕΣΠΑ 2014-2020.

Κατά την επίσκεψη, ο Διευθυντής Γενικής Χειρουργικής Κλινικής Κωνσταντίνος Δημάκης παρουσίασε τη συσκευή εκπαίδευσης Λαμπαροσκόπησης, η προμήθεια της οποίας χρηματοδοτήθηκε από το «Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα (Ε.Α.Π.) Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας 2017-2021», με σκοπό την εκπαίδευση των ειδικευόμενων γιατρών στην Λαμπαροσκοπική Χειρουργική.

Η συγκεκριμένη συσκευή είναι η πρώτη την οποία προμηθεύεται Νοσοκομείο στη Δυτική Μακεδονία και αναμένεται να συμβάλει σημαντικά στη βιωματική εκπαίδευση των χειρουργών.

Ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας Γιώργος Μάντσος ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργο Κασαπίδη και τους Αντιπεριφερειάρχες Γιώργο Μαργαρίτη και Σωτήρη Βόσδου για την καλή συνεργασία και τον διαρκή τους αγώνα, στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας προς τους πολίτες.

2 σχόλια

  • Αν βλέπετε στα επείγοντα
    Του νοσοκομείου, στρατιωτικά οχήματα
    Και πυροσβεστικά δεν έχουμε πόλεμο ή φωτιά,
    απλώς μεταφέρονται ασθενείς ΕΛΛΕΙΨΕΙ πληρωμάτων
    ΕΚΑΒ.

  • Μήπως τελικά για το καλό όλων μας πρέπει οι “άρχοντες”του τόπου μας να καθήσουν και να δούνε τυχών την κατασκευή ενός σύγχρονου ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ στην περιοχή μας; Κάθε τέσσερα χρόνια επισκεψιμότητας δεν σώζεται τίποτα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.