Σχόλιο αναγνώστη στο kozan.gr: 2η μέρα σβηστά τα φώτα στην πλατεία της Σκρ’κας στην Κοζάνη (Φωτογραφίες)

4 Ιουλίου 2023
22:21

 

2η μέρα σβηστά τα φώτα στην πλατεία της Σκρ’κας στην Κοζάνη.

 

7 σχόλια

  • Α δεν είναι τίποτα αυτό. Στον Δημοτικό Κήπο όταν πέφτουν περνάει καμμιά βδομάδα μέχρι να το πάρουν χαμπάρι, γιατί ανήκουν στον Δήμο και η ΔΕΗ δεν επεμβαίνει…αν ανήκουν και αυτά της σκρκας στον Δήμο, υπομονή 4-5 μερουλες ακόμα..

  • Πρίν μερικούς μήνες και στη δικιά μου γειτονιά ηταν κλειστά τα φωτα για 4 βράδια.Το τελευταιό βράδυ πήρα τηλέφωνο στις βλάβες της Δεη γύρω στις 9 το βράδυ και ήρθαν μετά απο ενα τεταρτο και το έφτιαξαν.Απο ολόκληρη γειτονιά με 10 πολυκατοικίες δεν είχε πάρει κανείς μας τηλέφωνο.Ο δήμος και η δεη δεν γίνεται να κόβουν βόλτες σε όλη την πόλη.Ο αναγνώστης που τράβηξε τις φωτογραφίες και έγραψε το κείμενο και το εστειλε στο kozan σκέφτηκε να πάρει τηλέφωνο ;

    • Παρολο που ανυπομονώ να γινουν εκλογές μηπως και γλιτώσουμε από τον Μαλούτα, θα συμφωνησω. Το kozan.gr κάνει την δουλειά του και δημοσιεύει αυτά που στέλνουν οι πολίτες. Αλλά εμείς ως πολίτες, ας απευθυνθούμε πρώτα στους αρμόδιους κι αν δεν επιληφθούν του θέματος, τοτε ναι, και να φωτογραφίσουμε και να δημοσιεύσουμε.
      Δεν γνωρίζω βέβαια αν ο συμπολιτης που έστειλε την φωτογραφία, απευθύνθηκε στους αρμόδιους. Αν το έκανε και δεν τον άκουσαν, έπερεπε να το αναφέρει.

  • Γιατί κατηγορείται!!!!Η συγκεκριμένη περιοχή είναι καθαρά ψηφοφόροι του Κουκουλοπουλου κ φυσικά πάσα στον ΜΑΛΟΥΤΑ….αφού εκεί ψηφίζεται!!!!Μόνο κλαψες οι Κοζανητες και όταν έρθει η ώρα σας πιάνουν από το χεράκι κ πάτε να στηρίξετε αυτόν π κατηγορείται δηλ.τον ΜΑΛΟΥΤΑ.ΣΑΣ ΧΟΡΕΥΕΙ ΟΛΟΥΣ Ο ΜΑΛΟΥΤΑΣ.. ΒΟΥΛΕΥΤΈΣ ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΌΜΜΑΤΑ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.