E-twinning: Επίσκεψη του Δ/Σ περιοχής Βαθυλάκκου στην Jagodina Σερβίας

5 Ιουλίου 2023
13:25
Κανένα σχόλιο

Στις 30 Ιουνίου  2023 πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτική επίσκεψη από τον καθηγητή Αγγλικών κ. Παπαθωμά  Κωνσταντίνο του Δ/Σ Περιοχής Βαθυλάκκου  στα πλαίσια του ευρωπαϊκού προγράμματος  e-Twinning στο Δ/Σ  “Rada Miljković” στην πόλη Jagodina της Σερβίας .

Περιηγηθήκαμε στην πόλη της Jagodina ,γνωρίσαμε τους χώρους του σχολείου και η Δ/ντρια του σχολείου κ. Sanja Pribaković οργάνωσε συνάντηση με τους υπόλοιπους συναδέλφους και το προσωπικό της σχολικής  μονάδας .

Tα δύο δημοτικά σχολεία συνεργάζονται  εδώ και 3 χρόνια  στενά σε ευρωπαϊκά προγράμματα –projects – (Ε’ τάξη) στοχεύοντας στην γνωριμία των μαθητών , την σύναψη φιλικών σχέσεων και την ενδυνάμωση των σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών.

 Ευχαριστούμε θερμά όλους τους παράγοντες του Δ/Σ “Rada Miljković”  για την υπέροχη και άψογη φιλοξενία τους , για τις όμορφες στιγμές που περάσαμε αλλά και για τα δώρα που μας προσφέρθηκαν.  Τους ευχόμαστε “Kαλό Καλοκαίρι” και τους περιμένουμε την επόμενη φορά στο σχολείο μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον τέως Δ/ντή του Δ/Σ Περιοχής Βαθυλάκκου κ. Πενέκελη Κων/νο για την αμέριστη βοήθεια και συμπαράσταση που μας παρείχε κατά την υλoποίηση των προγραμμάτων e- Twinning.

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.